• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
USB Hubs
USB Hubs

USB-hubs bij Zintuig.nl

Ontdek een breed assortiment aan USB-hubs op deze pagina. Deze USB-hubs zijn ideaal voor naast de computer of voor onderweg, zodat je altijd genoeg USB-poorten hebt. Alle USB-hubs van Zintuig.nl kunnen volledig naar jouw wensen worden bedrukt. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod!

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

USB-hubs bestel je bij Zintuig relatiegeschenken

Een USB-hub kun je zien als een verlengsnoer voor USB-aansluitingen. Je kunt het vergelijken met een stekkerdoos voor USB-sticks. Een groot voordeel van een USB-hub is dat je met slechts één USB-poort meerdere apparaten kunt opladen. Met de verschillende vormen en maten vind je zeker een USB-hub die bij je past.

USB-hubs en USB-sticks bedrukken

Wil je dat je relaties of klanten je relatiegeschenk extra waarderen? Laat dan je USB-hubs bedrukken met een bedrijfslogo of een leuke tekst. Dit kleine detail zorgt ervoor dat men zich jouw merk of bedrijf beter herinnert. Personaliseer je relatiegeschenk, zodat het gewaardeerd wordt. Sommige modellen USB-hubs kunnen zelfs in full colour worden bedrukt. We leveren ook promotionele USB-hubs als onderdeel van een geschenkset, samen met een USB-stick en een USB-computermuis.

Eenvoudig USB-gadgets bestellen

Heb je de perfecte USB-hub gevonden voor je relaties of personeel? Dan kun je op de pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen voor het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens bestel je met een paar klikken het artikel. Wil je liever telefonisch bestellen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

E-mail: sales@zintuig.nl

Telefoon: +31(0)35-6956000

Chat: Zopimchat op onze website