• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Relatiegeschenken afbreekbaar (eco)
Relatiegeschenken afbreekbaar (eco)

Biologisch afbreekbare relatiegeschenken

Biologisch afbreekbaar wil zeggen dat iets op natuurlijke wijze afgebroken kan worden door bacterien of schimmels, maar het zegt niks over de snelheid waarmee dat gebeurd. Een stuk hout is biologisch afbreekbaar maar dat duurt wel heel erg lang.

Al deze producten worden gelabeld als biologisch afbreekbaar door de makers van de producten. Zij hebben de tests uitgevoerd en het label verkregen alle testresultaten zijn uiteraard beschikbaar. Dus de keuze voor een biologisch afbreekbaar en bedrukt relatiegeschenk wordt ondersteund met de nodige certificaten.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Afbreekbare relatiegeschenken bedrukken als relatiegeschenk bij Zintuig.nl

Bedrukte eco relatiegeschenken zijn uitstekende weggevers voor veel verschillende evenementen. Door het weggeven van herbruikbare relatiegeschenken, kunnen mensen helpen afval te verminderen dat wordt veroorzaakt door relatiegeschenken die maar 1 keer worden gebruikt. Eco relatiegeschenken zijn ideaal voor heel veel en nog veel meer. Geef je relaties een ecologische relatiegeschenk en laat je relaties weten dat je bedrijf om het milieu geeft!

Eco relatiegeschenk laten bedrukken

Laat je relaties en de potentële klanten zien dat je om het milieu geeft en geef een ecologische artikel als relatiegeschenk. Al onze producten kunnen worden voorzien van je bedrijfslogo of je boodschap. 

Wij maken voor een digitale drukproef waardoor je kunt zien hoe het product eruit komt te zien en kan goedkeuren. Zo voorkomen wij dat er misdrukken worden gemaakt waardoor de schade aan het milieu beperkt blijft. 

De voordelen van Afbreekbare relatiegeschenken

Afbreekbare relatiegeschenken ook wel ECO relatiegeschenken bieden heel wat voordelen in vergelijking tot gewone relatiegeschenken Terwijl gewone relatiegeschenken rapper verslijten en bijdragen tot de vervuiling van de planeet, kun je met ecologische relatiegeschenken een heel eindje weg terwijl je ook nog eens milieubewust te werk gaat. Er zijn verschillende soorten ecologische relatiegeschenken die handig, duurzaam en stijlvol en zijn en waarmee je daarbovenop guilt-free en aangenaam je dingen kunt doen.