• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Verpakking en etuis
Verpakking en etuis

Pennendoos of etuis bedrukken?

Hebben jij en je relaties pennen genoeg maar nog niks om ze in te stoppen? Denk dan aan een bedrukte etui of pennendoos! Een mooi relatiegeschenk dat prominent aanwezig zal zijn op het bureau of in de tas. 

Uiteraard ook een zeer geschikt geschenk binnen de onderwijssector. Niks is zo leuk als een klaslokaal gevuld met je logo, een kadootje met jouw merk erop. Gaaf! Je logo op bedrukte etuis. Dat kan al vanaf hele kleine aantallen en natuurlijk hebben wij etuis in alle vormen en maten. Selecteer er maar op los, we hebben altijd wel iets wat jou past. Stuur jouw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kun je, jouw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons jouw wens.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Etuis of pennendozen bedrukken bij Zintuig

Bedrukte pennen zijn al jarenlang de nummer 1 in relatiegeschenken. Het bedrukken van pennen is een goedkope en makkelijk manier van marketing en het werkt ook zeer effectief. Pennen zijn echter maar een klein relatiegeschenken en een beetje kaal. Je kunt er ook voor kiezen om pennenhouders of verpakkingen te bedrukken! Het product geeft veel meer ruimte voor bedrukken en is ook een leuker geschenk om te ontvangen. 

Etui bedrukken met logo

Een bedrukte etui is een leuk en verassend relatiegeschenk die met een glimlach wordt ontvangen. Hiermee speel je in op de herinnering van de klant en dat is één van de krachten van een relatiegeschenk mits deze goed wordt gebruikt. Je kunt o.a. de volgende etuis bedrukken:

  • Transparante etuis
  • School etuis
  • Pluche etui in dierenvorm
  • Pennendozen

Een etui als relatiegeschenk

Natuurlijk kun je niet alleen geschenken verpakken in een etui, het etui zelf kan ook prima dienen als relatiegeschenk! Bedenk eens hoeveel mensen in je omgeving sparen geen doosjes, alleen omdat het van pas kan komen? Met de etuis van Zintuig relatiegeschenken is dit voorbij! Je klanten, relaties en personeel bergen tegenwoordig hun spullen in een verpakking met je logo op, perfect toch?

Pennendozen bedrukken bij Zintuig

De verpakkingen voor de pen zijn hele fijne geschenkdozen waar heel makkelijk een pen in verpakt kunnen worden. Je kunt deze penverpakkingen bedrukken in combinatie met bijvoorbeeld een goedkope reclamepen om toch een luxe uitstraling te geven aan je geschenk. Met het oog op de herinnering van de klant is een verpakking om de pen een investering die je zeker terug kunt verdienen.