• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pepermuntdoosjes bedrukken
Pepermuntdoosjes bedrukken

Pepermuntdoosjes bedrukken?

Ben je opzoek naar leuke pepermuntdoosjes? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment. We hebben vele varianten die je ook kunt bedrukken. Een pepermuntdoosje met logo is mogelijk, stuur je logo digitaal op, dan maken wij er gratis werk van.

Wij bedrukken ook snoep in blikjes, om het snoepen nog iets leuker te maken. Aarzel niet om contact op te nemen 


Producten

Pepermuntdoosjes bedrukken

Wat is er nou lekkerder dan een heerlijk snoepje? Niet alleen een kind wordt blij van een lekker snoepje, maar ook de volwassen mens houdt op zijn tijd van een lekker verfrissend snoepje. Als bedrijf zijnde is het dan ook erg leuk om uw relaties te verrassen met snoep in een bijzonder bedrukt blikje of doosje. Wat te denken van pepermuntjes, die vaak als verfrissend tussendoortje worden gegeten. Snoep in een bedruk blikje is niet alleen een leuke verrassing, maar is tevens goede reclame voor uw bedrijf. 


Laat een ongewisse indruk achter bij uw relaties

Bij Zintuig relatiegeschenken kunt u kiezen uit een groot en gevarieerd aanbod aan bedrukte snoep in plastic doosje. U kunt bijvoorbeeld kiezen om er een eigen label aan te hangen of te kiezen voor een eenvoudige opdruk. Een andere optie is te kiezen voor een bepaalde slogan, die u als bedrijf hanteert. Een boeiende en inspirerende tekst laten opdrukken is ook een goede keuze. In elk geval laat u met deze opties een goede indruk achter bij uw relaties. Daarnaast maakt u tevens reclame voor uw bedrijf en dit kan ten goede komen van uw reputatie.


Verras uw relatie of geliefde met een bedrukt blikje snoep

Bij Zintuig relatiegeschenken heeft u dan ook de keuze uit een groot aanbod uit diverse bedrukte Snoep in plastic doosje. Zo is het rood doosje pepermunt een echte eyecatcher. Het kan natuurlijk niet alleen als relatiegeschenk gegeven worden, maar ook bijvoorbeeld voor uw geliefde is het een leuk en liefdevol geschenk. In dat geval kunt u dan kiezen voor het hart blikje/hartje rood pepermunt. Een perfect geschenk, waarmee u, uw geliefde zeker zal verrassen. Zo is er voor iedereen het perfecte geschenk te vinden in de vorm van een bedruk blikje snoep.


Bestel snel en eenvoudig online uw bedrukte blikje snoep

Door jarenlange ervaring en de aanwezige deskundigheid zijn de bedrukte snoep blikjes van de hoogste kwaliteit. De beste garantie wordt dan ook altijd gegarandeerd, waarbij een gratis proefdruk zelfs mogelijk is. Door het grote en diepe assortiment kunt u altijd de perfecte keuze maken. Verras uw relatie of geliefde dan ook met een bedrukt blikje snoep.

Snoepjes in een plastic doosjes als relatiegeschenken

Wilt u uw relaties verassen met snoepjes in een plastic doosje? Hier bent u aan het juiste adres. In deze categorie vindt u meerdere soorten snoepjes. Allemaal in een plastic doosje! Bedruk uw snoepjes in blik met een leuke opdruk. Zintuig adviseert u een grappige tekst in plaats van een afbeelding. Zo hebben uw relatiegeschenken een hogere kans van slagen!

Vragen over snoepjes in plastic doosjes

Heeft u vragen over snoepjes in blik? Neem gerust contact op met het telefoonteam van Zintuig relatiegeschenken. Elke dag staat het team tot uw beschikking. Zij helpen iedereen om te slagen bij de zoektocht naar het ideale relatiegeschenk!