• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pepermuntdoosjes bedrukken
Pepermuntdoosjes bedrukken

Maak indruk met bedrukte pepermuntdoosjes

Wil je jouw bedrijf op een frisse en smaakvolle manier promoten? Ontdek hoe je met wilhelmina pepermunt doosjes en king pepermunt bedrukken het verschil maakt. Bij Zintuig.nl helpen we je graag om een onuitwisbare indruk achter te laten met onze op maat gemaakte pepermuntdoosjes.

Bekijk dan ons uitgebreide assortiment. We hebben vele varianten die je ook kunt bedrukken. Een pepermuntdoosje met logo is mogelijk, stuur je logo digitaal op, dan maken wij er gratis werk van.

Wij bedrukken ook snoep in blikjes, om het snoepen nog iets leuker te maken. 


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Pepermuntjes bedrukken, perfect voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een beurs, evenement of als onderdeel van een welkomstpakket, bedrukte pepermuntjes zijn altijd een goed idee. Een blikje pepermuntjes met jouw logo of boodschap biedt een verfrissend en blijvend aandenken aan jouw merk.

Snoep bedrukken kleine oplage, geen probleem

We begrijpen dat niet elke gelegenheid vraagt om grote hoeveelheden. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om snoep en pepermuntjes te bedrukken in kleine oplages. Ideaal voor kleinere bedrijven of specifieke evenementen waarbij een persoonlijke touch gewenst is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Vergroot je zichtbaarheid met goodies bedrukken

Wil je jouw naamsbekendheid een boost geven? Kies dan voor bedrukte goodies, zoals pepermuntdoosjes, om op te vallen. Reclame artikelen met logo zijn een effectieve manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

Snoepjes met tekst, een zoete boodschap

Niets spreekt meer aan dan een persoonlijke boodschap. Met snoepjes met tekst kun je op een creatieve manier communiceren met jouw doelgroep. Het is een unieke en smaakvolle manier om jouw boodschap over te brengen.

Bij Zintuig.nl zijn we toegewijd aan het bieden van kwalitatieve en op maat gemaakte promotieartikelen. Of je nu interesse hebt in Wilhelmina pepermunt in een bedrukt doosje, bedrukte rolletjes king pepermunt, of andere pepermuntjes, wij staan klaar om jouw merk op een frisse manier te promoten. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!