• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pleisters
Pleisters

Versterk je merk met zorg: Bedrukte pleisters

Verhoog de zichtbaarheid van je merk met onze bedrukte pleisters, een perfect promotieartikel dat zorgzaamheid toont. Ideaal voor evenementen en als relatiegeschenk, ze zorgen dat je logo een vaste plaats krijgt in elke EHBO-kit. Maak je merk onmisbaar op beurzen en binnen gezondheidscampagnes met onze gepersonaliseerde pleisters.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Maak indruk met bedrukte pleisters met jouw logo erop!

Wil jij je onderscheiden met een uniek en praktisch promotieartikel? Kies dan voor bedrukte pleisters met logo. Deze gepersonaliseerde pleisters voor bedrijven zijn niet alleen een blijk van zorg voor je klanten en medewerkers, maar ook een slimme manier om je merk zichtbaar te maken.

Creëer impact met custom logo pleisters

Of je nu op zoek bent naar reclame pleisters om te personaliseren of promotie pleisters met bedrijfslogo, wij bieden de perfecte oplossing. Onze zakelijke pleisters met opdruk zijn ideaal voor evenementen, beurzen, en als relatiegeschenk pleisters met logo.

Versterk je marketingcampagnes

Gebruik branded pleisters voor evenementen en pleisters bedrukken voor beurzen om je aanwezigheid te markeren. Onze logo bedrukte EHBO-pleisters en aangepaste pleisters voor marketingcampagnes zorgen ervoor dat jouw merk opvalt.

Pleisters met logo als effectief promotiemateriaal

Zet pleisters met logo voor gezondheidsbeurzen in als onderdeel van je marketingstrategie. Deze bedrijfsgeschenken pleisters en pleisters als giveaway met bedrijfslogo zijn niet alleen nuttig, maar versterken ook de boodschap van je merk.

Laat jouw merk op een zorgzame en innovatieve manier zien met onze op maat gemaakte pleisters. Perfect voor elke gelegenheid waarbij je indruk wilt maken en tegelijkertijd wilt zorgen voor je doelgroep.