• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bouw gerelateerde relatiegeschenken
Bouw gerelateerde relatiegeschenken

Bouwgerelateerde relatiegeschenken bij Zintuig.nl

Ben je op zoek naar het perfecte relatiegeschenk voor in de bouwsector? Bij Zintuig helpen we je graag met een breed aanbod aan bouwgerelateerde promotieartikelen. Of het nu gaat om praktische tools of items die dagelijks gebruikt kunnen worden, wij hebben wat je nodig hebt.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Populaire bouwgerelateerde promotieartikelen

1. Bedrukte meetlinten: Meetlinten met jouw bedrijfslogo zijn onmisbaar op elke bouwplaats, handig voor nauwkeurige metingen en dagelijks gebruik.

2. Gepersonaliseerde bouwhelmen: Veiligheid eerst! Bouwhelmen zijn niet alleen essentieel voor de veiligheid, maar ook perfect voor het vergroten van merkherkenning met een bedrukt logo.

3. Werkkleding met logo: Laat je werknemers er professioneel uitzien met bedrukte werkkleding zoals t-shirts, polo's en jassen die tegelijkertijd je merk promoten.

4. Waterflessen en drinkbekers: Hydratatie is cruciaal. Bedrukte waterflessen en drinkbekers zijn praktische geschenken voor dagelijks gebruik op de bouwplaats.

5. Gereedschaps sets: Compacte gereedschaps sets met jouw logo zijn perfecte relatiegeschenken voor zowel klanten als partners in de bouwsector.

6. Notitieboekjes en pennen: Ideaal voor het bijhouden van metingen en aantekeningen, deze items zijn een subtiele maar effectieve manier van marketing.

7. Veiligheidsartikelen en hesjes: Van veiligheidsbrillen tot handschoenen, deze essentiële items tonen jouw toewijding aan veiligheid en professionaliteit.

8. Bouwplannen en kalenders: Handige kalenders en bouwplannen met jouw logo helpen je relaties georganiseerd te blijven het hele jaar door.

9. USB-sticks en powerbanks: Onmisbaar voor het opslaan en overdragen van bouwtekeningen en plannen, en een blijvende herinnering aan jouw bedrijf.

10. Speelse gereedschapsets en bouwblokken: Voor een luchtige toets bieden mini-gereedschapsets en bouwblokken met jouw logo een unieke manier om positieve associaties te creëren.

Waarom kiezen voor bouwgerelateerde relatiegeschenken van Zintuig?

Bij Zintuig.nl begrijpen we dat relatiegeschenken in de bouwsector niet alleen praktisch moeten zijn, maar ook een verlengstuk van je merk. Onze geschenken zijn ontworpen om zowel functionaliteit als brand exposure te bieden, waardoor ze onmisbaar zijn voor elke bouwgerelateerde onderneming. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste producten die passen bij jouw behoeften en budget. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of als je vragen hebt.