• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Automatische paraplus
Automatische paraplus

Automatische paraplus snel laten bedrukken met uw eigen ontwerp

U kunt bij ons het ontwerp voor uw paraplu helemaal zelf ontwerpen, u kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het voor u bedrukken. Wij maken voor u een digitale drukproef zodat u exact weet u uw ontwerp op de automatische paraplu bedrukt zal worden. U kunt bij ons goedkoop en ook in kleine oplages de paraplus laten bedrukken. De paraplus zijn altijd snel geleverd en bij een spoed bestelling is het bijna altijd mogelijk om sneller te leveren!

 

Producten

De automatische paraplu is een handig geschenk voor al uw relaties!

Een paraplu wordt veel gebruikt in Nederland, alleen een klassieke paraplu is wat onhandig te openen als u uw handen vol heeft. Hiervoor is de automatische paraplu ontwikkeld. De automatische paraplu gaat met 1 knop automatisch open en dicht. Als bedrijf kunt u de automatische paraplus laten bedrukken met uw eigen logo of een persoonlijke boodschap. Door de paraplu te bedrukken kunt u ervoor zorgen dat u het zonnetje bent tijdens een regenbui. U relaties zullen u dankbaar zijn voor de automatische paraplus omdat u ze een geschenk geeft dat voor minder frustraties zorgt en dat uw relaties droog op hun bestemming aankomen. 

 

Hoe werkt de automatische paraplu? 

Een automatische paraplu is niet anders dan de klassieke paraplu totdat u de paraplu wilt openen. Bij een klassieke paraplu opent u nog de paraplu handmatig en dat kan nog wel eens tot irritaties leiden. Bij de automatische paraplu opent en sluit de paraplu zich met één druk op de knop. Makkelijker kan bijna niet. Dit zorgt ervoor dat u niet meer last heeft van het lastig openen van de paraplu en dat helpt weer in de frustratie.

 

De automatische paraplus in ons assortiment

Al onze paraplus kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo of uw persoonlijke boodschap. De automatische paraplus zijn leverbaar in verschillende kleuren en modellen. Wij hebben met zorg de geselecteerde paraplus voor u uitgekozen zodat u altijd kiest voor kwaliteit. De automatische paraplus zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen zodat u altijd een paraplu kunt vinden die bij uw bedrijf past! De automatische paraplus die wij in ons assortiment hebben zijn:

  • Enkel gekleurde paraplus
  • Paraplus met meerdere kleuren
  • PVC paraplu
  • Luxe automatische paraplus

 

Bedrukken van de automatische paraplus

U kunt de automatische paraplus kunt u geheel naar uw wens laten bedrukken. U kunt zo creatief zijn als u zou willen met uw ontwerp. De meest voorkomende druktechnieken die wij gebruiken zijn:

  • Transferdruk
  • Zeefdruk
  • Sublimation

Door het gebruik van deze druktechnieken het zeker is dat uw ontwerp op de paraplu lang en mooi blijft zitten op de paraplu ondanks de regen. Zodra u bij ons de bestelling plaatst, maken wij voor u een gratis digitale drukproef. De drukproef wordt volledig op schaal en in kleur gemaakt zodat u precies kunt zien hoe uw ontwerp op de paraplu komt te staan. De digitale drukproef kan nog iets gewijzigd worden als u dat zou willen. Op het moment dat wij een akkoord op de drukproef hebben starten wij met het bedrukken van de paraplus. U kunt bij ons ook in kleinere oplages bedrukte paraplus bestellen. 

 

Snelle levertijd van de automatische paraplu

De levertijd van de bedrukte paraplus is 4 – 7 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. U kunt bij ons ook de automatische paraplus onbedrukt bestellen. De levertijd van de onbedrukte paraplus is 1 – 3 werkdagen. Hebt u een spoedbestelling dan kunt u het beste contact opnemen met onze werknemers. wij gaan dan voor u kijken of de planning aangepast kan worden. Is het niet mogelijk om de bestelling op de door u gewenste deadline te leveren dan zoeken wij samen naar een passend alternatief voor u!