• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Automatische paraplus
Automatische paraplus

Automatische paraplu's bedrukken, ideaal voor een relatiegeschenk!

Jij kunt jouw eigen ontwerp voor een paraplu helemaal zelf maken. Hoe gek je het ook bedenkt, wij kunnen het voor je bedrukken. Wij maken een gratis digitale drukproef, zodat je precies weet hoe jouw ontwerp op de automatische paraplu bedrukt zal worden. Je kunt bij ons niet alleen goedkoop en in kleine oplages de paraplu's laten bedrukken, maar ook snel geleverd krijgen. Bij een spoedbestelling is het bijna altijd mogelijk om sneller te leveren!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Automatische paraplu's, een handig geschenk voor al jouw relaties!

Een automatische paraplu is superhandig, vooral als je handen vol zijn. Met één druk op de knop opent en sluit de paraplu automatisch. Laat deze automatische paraplu's bedrukken met jouw eigen logo of een persoonlijke boodschap. Zo ben jij het zonnetje tijdens een regenbui. Jouw relaties zullen je dankbaar zijn voor deze paraplu's omdat ze zorgen voor minder frustraties en ervoor zorgen dat jouw relaties droog op hun bestemming aankomen.

Hoe werkt de automatische paraplu?

Een automatische paraplu werkt net zoals een klassieke paraplu totdat je hem wilt openen. Bij een klassieke paraplu open je nog handmatig, wat soms tot irritaties kan leiden. Bij de automatische paraplu gebeurt dit met één druk op de knop. Dit zorgt ervoor dat je niet meer worstelt met het openen van de paraplu, wat weer scheelt in de frustratie.

Onze collectie automatische paraplu's

Je kunt al onze paraplu's laten bedrukken met jouw bedrijfslogo of jouw persoonlijke boodschap. De automatische paraplu's zijn beschikbaar in verschillende kleuren en modellen. Wij hebben met zorg geselecteerde paraplu's voor jou uitgekozen zodat je altijd kiest voor kwaliteit. De automatische paraplu's zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen zodat je altijd een paraplu kunt vinden die bij jouw bedrijf past! Ons assortiment bevat:

  • Enkel gekleurde paraplu's
  • Paraplu's met meerdere kleuren
  • PVC paraplu
  • Luxe automatische paraplu's
  • Bedrukken van automatische paraplu's

Je kunt de automatische paraplu's geheel naar jouw wens laten bedrukken. Wees zo creatief als je wilt met jouw ontwerp. De meest voorkomende druktechnieken die wij gebruiken zijn transferdruk, zeefdruk en sublimatie. Door deze technieken te gebruiken, is het zeker dat jouw ontwerp lang en mooi blijft zitten op de paraplu, ondanks de regen. Nadat je bij ons de bestelling plaatst, maken wij voor jou een gratis digitale drukproef. Deze drukproef wordt volledig op schaal en in kleur gemaakt, zodat je precies kunt zien hoe jouw ontwerp op de paraplu komt te staan. De digitale drukproef kan nog gewijzigd worden als je dat wilt. Zodra wij een akkoord op de drukproef hebben, starten wij met het bedrukken van de paraplu's. Je kunt bij ons ook in kleinere oplages bedrukte paraplu's bestellen.

Snelle levertijd van de automatische paraplu

De levertijd van de bedrukte paraplu's is 4 – 7 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. Je kunt bij ons ook de automatische paraplu's onbedrukt bestellen. De levertijd van de onbedrukte paraplu's is 1 – 3 werkdagen. Heb je een spoedbestelling? Neem dan contact op met ons team. We gaan dan kijken of de planning aangepast kan worden. Als het niet mogelijk is om de bestelling op jouw gewenste deadline te leveren, zoeken we samen naar een passend alternatief voor jou!