• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kofferlabels
Kofferlabels

Kofferlabels bedrukken

Bij Zintuig vind je een groot aanbod aan verschillende kofferlabels. Deze verschillende bagagelabels kunnen allemaal bedrukt worden aan de hand van jouw wensen. Bekijk hieronder snel snel het aanbod!

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Kofferlabels zijn unieke relatiegeschenken

Kofferlabels wordt gebruikt om aan de koffer vast te maken als ze op reis gaan. Op de bagagelabels kunnen de adresgegevens worden opgeschreven. Het zijn unieke relatiegeschenken omdat niet iedere onderneming gelijk denkt aan bagagelabels bij een relatiegeschenk. Iedereen gaat wel eens per jaar op vakantie. Hiervoor is een bedrukte kofferlabel of een bedrukte bagagelabel erg handig. Veder zijn ze ook erg handig voor een school die op reis gaat dat iedereen dezelfde label heeft, of bij een groepsreis dat iedereen die bij de groep hoort te herkennen is aan het bagagelabel. Verder zijn de bagagelabels en de kofferlabels goed te combineren met een bedrukte koffer of trolley. 

 

Assortiment kofferlabels

In ons assortiment hebben wij bagagelabels in verschillende kleuren, maten, materialen en vormen. Alle bagagelabels zijn van goede kwaliteit en laten niet zomaar los van de koffers, hierdoor kunnen uw relaties snel hun koffers terug vinden op bijvoorbeeld het vliegveld. In ons assortiment hebben wij:

Bagagelabels in verschillende vormen

  • Voyage bagagelabels
  • Bagagelabel gelast
  • Kofferslotjes
  • Reisportefeuille
  •  

Het bedrukken van de bagagelabels

Al u de keuze heeft kunnen maken welk bagagelabel u wil laten bedrukken, kunnen wij dat goedkoop voor u laten doen. U kunt aan ons uw wensen en uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap doorgeven en na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een digitale drukproef. De drukproef wordt in kleur en geheel op schaal voor u gemaakt zodat u precies kunt zien hoe uw logo op de label komt te staan. De drukproef kan altijd nog iets veranderd worden zodat de bedrukte labels geheel naar uw wens wordt gemaakt. Pas op het moment dat u akkoord geeft op de drukproef starten wij met het bedrukken. Op het moment dat het bedrukken is gestart kan er niks meer gewijzigd worden. De druktechnieken die wij gebruiken zijn; Tampondruk en Zeefdruk. De techniek die gebruikt wordt is afhankelijk van het product en de opbouw van uw logo en uw wensen. Bij ons kunt u ervan uit gaan dat alles professioneel en goed wordt bedrukt!

 

Levering van de bagagelabels met bedrukking

De levertijd van de bedrukte bagagelabels is binnen 5 – 7 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. Wilt u liever de bagagelabels onbedrukt bestellen kan dat natuurlijk ook. De levertijd voor de onbedrukte bagagelabels is binnen 1 – 3 werkdagen. Heeft u een spoed bestelling? Geef aan ons uw deadline door en dan gaan wij kijken of we de planning kunnen aanpassen. Is het niet mogelijk om de planning aan te passen bij de door u gekozen bagagelabel, dan kijken wij samen naar een alternatief die wel binnen uw deadline geleverd kan worden!

 

25-05-2018

*************************************************************************************************************************

Kofferlabel en bagagelabel als uw persoonlijke relatiegeschenken

Wist u dat u uw kofferlabel of bagagelabel hartstikke makkelijk kan bedrukken? Deze bagagelabels worden gebruikt om aan koffers te maken. Op deze bagagelabels kunnen de adres gegevens van de eigenaar opgeschreven worden. Dit zijn unieke relatiegeschenken. Iedereen gaat wel één keer per jaar op vakantie en dan is een persoonlijk bedrukte kofferlabel of bagagelabel heel erg handig! Ze zijn ook leuk tijdens een school of groepsreis waar iedereen dan eenzelfde bagagelabel zal hebben. 

 

Uw bedrukte kofferlabel en bagagelabel

Het bedrukken van uw kofferlabel of bagagelabel is heel erg simpel. U kunt uw wensen qua bedrukking doorgeven aan het team van zintuig. Zij zullen vervolgens een ontwerp maken aan de hand van uw wensen. U kunt de bagagelabels laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo, of met een persoonlijke tekst of boodschap, natuurlijk altijd naar uw wensen. Als u de perfecte bagagelabel heeft gevonden voor uw relaties, dan kunt u op de pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.