• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Brillendoekjes
Brillendoekjes

Brillendoekjes bedrukken bij Zintuig

Last van een vieze bril? Kies een handig relatiegeschenk!

Het is enorm vervelend als je bril vies is. Dit probleem kennen veel mensen en daarom is een brillendoekje een perfect relatiegeschenk. Bij Zintuig.nl bieden we je een scala aan brillendoekjes die je kunt bedrukken met jouw logo of een persoonlijke tekst. Deze zijn ideaal voor het schoonmaken van niet alleen brillen maar ook zonnebrillen en smartphone schermen. Ontdek ons uitgebreide assortiment en vind het ideale brillendoekje voor jouw promotieactiviteiten.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Brillendoekjes: Een must-have voor iedereen

Bijna iedereen heeft wel een brillendoekje nodig. Ze worden niet alleen gebruikt voor het schoonmaken van een normale of zonnebril, maar zijn ook perfect voor het reinigen van het glazen scherm van smartphones. Dit maakt een bedrukt brillendoekje een universeel bruikbaar en zeer gewaardeerd geschenk.

Personalisatie en bestelling van brillendoekjes

Bij Zintuig.nl kun je kiezen uit diverse brillendoekjes die zowel onbedrukt als bedrukt geleverd kunnen worden. Je kunt kiezen voor een eenvoudige tampondruk of besluiten het hele doekje volledig in fullcolor te bedrukken. Bestellen is eenvoudig via onze website. Heb je hulp of advies nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Brillendoekjes zijn niet alleen een praktisch maar ook een milieuvriendelijk geschenk, omdat ze herhaaldelijk gebruikt kunnen worden, wat bijdraagt aan een verminderde afvalproductie. Dit maakt ze een ideale keuze voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Elk gebruik van het brillendoekje is een subtiele herinnering aan jouw merk, waardoor het een uitstekende keuze is voor langdurige merkherkenning.