• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Eco - recycle - groen - bewust
Eco - recycle - groen - bewust

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Relatiegeschenken bedrukken die het duurzame karakter van je boodschap of bedrijf laten stralen! Eco, groen, recycled of biologisch afbreekbaar, een ruime selectie artikelen die allemaal uitblinken door het groene karakter. Allemaal duurzame producten die wij kunnen bedrukken met je logo en boodschap. 

Producten

Laat zien dat je bedrijf om het milieu geeft met onze duurzame relatiegeschenken!

Het wordt steeds belangrijker dat bedrijven een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij, milieu en het welzijn van mensen. Het loont daarom om te kiezen voor duurzame relatiegeschenken, zodat je als bedrijf uitstraalt dat je waarde hecht aan een gezond milieu. Duurzame relatieschenken zijn voor alles inzetbaar en je draagt een steentje bij aan het milieu!

Onze ecologische relatiegeschenken

Al onze producten kunnen worden voorzien van een bedrijfslogo of een boodschap voor je relaties. 

Een kleine greep uit ons assortimet:

Al onze producten zijn gemaakt uit materialen als jute, bamboe, gerecycled papier of hout. 

Duurzaam relatiegeschenk laten bedrukken?

Om een persoonlijke tint te geven aan je relatiegeschenken kun je deze bij Zintuig.nl laten bedrukken. Bij het aanleveren van je bedrijfslogo of boodschap maken wij een digitale drukproef, deze kun je goedkeuren of nog iets laten aanpassen. Dit gaat bij ons allemaal digitaal om de impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken. Pas bij goedkeuring van de drukproef wordt je order verder in gang gezet en worden je relatiegeschenken bedrukt. 

Duurzame relatiegeschenken voor een duurzame relatie

We kunnen er niet meer naast kijken, de opwarming van de aarde is letterlijk een hot item. Het milieubewustzijn neemt hand over hand toe en mensen verdiepen zich in allerlei ecologische oplossingen en toepassingen. Met het geven van een duurzaam relatiegeschenk draag je ook een steentje bij en profileert je bedrijf zich als een dynamisch en vooruitstrevend merk. Je laat je betrokkenheid zien bij de milieuproblematiek door verantwoorde relatiegeschenken weg te geven. Een vriendelijk gebaar dat sympathie en nieuwsgierigheid opwekt, twee emoties die meespelen in de beslissing om tot een aankoop over te gaan.

Duurzaamheid is trendy

Herlaadbaar, herbruikbaar, het zijn begrippen die meer en meer opduiken bij veel gebruiksvoorwerpen, waarom dus ook niet bij een relatiegeschenk? Door aandacht te schenken aan ecologisch verantwoorde materialen, benadruk je jezelf als een maatschappelijk verantwoord ondernemer. Accessoires zoals een lader op zonne-energie of een handige USB-reisset sluiten bovendien volledig aan bij de noden van de huidige consument, uitgerust met smartphone en tablet.

Duurzame relatiegeschenken: voor alles inzetbaar

Wat je corebusiness ook is, met een duurzaam relatiegeschenk krijgt je merk er een dimensie bij. Sportmanifestaties, ludieke acties, introducties van een nieuw product, schenk een duurzaam relatiegeschenk en de aandacht is getrokken. Of je nu je werknemers wilt verwennen met een cadeautje, leerlingen op school, in verzekeringen zit of in de voedingsindustrie; je wilt je klanten een mooi geschenk doen en duurzame relatiegeschenken vallen nooit uit de toon. Trek de ecologische kaart voor je volgende actie en maak het milieu tot je bondgenoot. Zintuig.nl heeft de perfecte duurzame relatiegeschenken en de gespecialiseerde kennis in huis om van je actie een succes te maken. Overtuig jezelf en neem contact met ons op!