• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Keuken textiel
Keuken textiel

Keuken textiel en schorten bedrukken met je logo?

Zoek je mooi, leuk keukentextiel, zoals onze grote collectie bedrukte schorten. Wij verkopen hoogwaardige keukentextiel en er is ook een optie tot bedrukken. Als jij je idee opstuurt, maken wij gratis een digitaal ontwerp met het artikel waar je je goed bij voelt.

Zoek jouw artikel en neem contact met ons op voor de bedrukkingen. 

Of kijk eens bij onze bedrukte pannelappen en ovenwanten voor overige inspiratie


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Keukentextiel bij Zintuig.nl

Keukentextiel omvat alles van theedoeken tot pannenlappen, essentieel voor iedereen die weleens de keuken induikt. Het is dan ook een perfect relatiegeschenk. Bij Zintuig.nl vind je een uitgebreide selectie van keukentextiel, waaronder schorten en ovenwanten, die je kunt personaliseren met je logo of een leuke boodschap.

Waar moet je op letten?

Kies je voor keukentextiel als geschenk of promotiemateriaal, dan zijn er een paar zaken waar je op moet letten. De kwaliteit en bruikbaarheid staan voorop. Een ovenwant of pannenlap is altijd een schot in de roos. Maar let op: als je doelgroep vooral uit kinderen of tieners bestaat, kies dan niet voor een te lang schort. Het is belangrijk dat het keukentextiel aansluit bij de doelgroep.

Keukentextiel bedrukken

Je kunt al het keukentextiel bij Zintuig.nl laten personaliseren met je eigen logo of een creatieve, persoonlijke tekst. Dit zorgt ervoor dat de ontvanger bij elk gebruik aan jouw bedrijf denkt. Bij Zintuig.nl bieden we diverse bedrukkingsmogelijkheden, van standaard opdruk tot luxe borduring, zodat je altijd een product kiest dat bij jouw boodschap en doelgroep past.