• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Keuken textiel
Keuken textiel

Keuken textiel en schorten bedrukken met je logo?

Zoek je mooi, leuk keukentextiel, zoals onze grote collectie bedrukte schorten. Wij verkopen hoogwaardige keukentextiel en er is ook een optie tot bedrukken. Als jij je idee opstuurt, maken wij gratis een digitaal ontwerp met het artikel waar je je goed bij voelt.

Zoek jouw artikel en neem contact met ons op voor de bedrukkingen. 

Of kijk eens bij onze bedrukte pannelappen en ovenwanten voor overige inspiratie


Producten

Keukentextiel bij Zintuig.nl

Keukentextiel is de verzamelnaam voor alle textiel producten die gebruikt worden in de keuken, denk hierbij aan theedoeken of pannenlappen. Doordat bijna iedereen wel eens, of dagelijks, in de keuken staat is keukentextiel uitermate geschikt als relatiegeschenk. Bij Zintuig.nl vindt u een groot aanbod aan keukentextiel producten zoals schorten of een ovenwant.

Waar moet u op letten

Als u er voor kiest om keukentextiel als geschenk te doen aan uw relaties of als promotie materiaal uit te delen, moet u met een aantal dingen rekening houden. Een aantal tips zijn: let op kwaliteit, en let op de bruikbaarheid. Een ovenwant of pannenlap is voor iedereen geschikt. Maar als uw doelgroep bijvoorbeeld bestaat uit kinderen of tieners, moet u niet een te lang keukenschort nemen. Zorg er ook voor dat het keukentextiel product dat u kiest past bij uw doelgroep. 


Keukentextiel bedrukken

Bij Zintuig.nl kunt u alle keukentextielproducten laten bedrukken. Wij adviseren u om de textielproducten te laten bedrukken met uw logo of met een originele persoonlijke tekst. Hierdoor zal de ontvanger van het product elke keer aan uw bedrijf herinnerd worden zodra hij het product gebruikt. De keukentextielproducten kunnen bij Zintuig.nl op verschillende manieren bedrukt worden. U kunt qua bedrukking vaak kiezen voor een standaard opdruk, of voor een luxere bedrukking in de vorm van borduren.