• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Schorten
Schorten

Schorten bedrukken?

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten schorten die je kan laten bedrukken. De schorten zijn in verschillende kleuren, formaten en modellen leverbaar. Alle schorten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn de meeste schorten vervaardigd uit katoen waardoor ze niet snel stuk gaan en er lang van genoten kan worden

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Gepersonaliseerde schorten voor elke gelegenheid

Of het nu in de keuken is of achter de barbecue, een goed schort beschermt kleding tegen spetters en vlekken. Een gepersonaliseerd keukenschort of barbecueschort is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvol accessoire tijdens het koken of grillen. Verras de kookliefhebbers in je kring met een schort dat volledig is aangepast aan hun stijl.

Ons assortiment met bedrukte schorten

Wij hebben de volgende schorten in ons assortiment die je kunt laten bedrukken:

Deze schorten zijn snel leverbaar; na goedkeuring van je drukproef kun je jouw bedrukte schorten al binnen 5 tot 7 werkdagen verwachten.

Personalisatie en druktechnieken

Je kunt de schorten geheel naar jouw wensen laten bedrukken. Afhankelijk van het materiaal en jouw ontwerp, gebruiken we verschillende druktechnieken zoals Zeefdruk, Transferdruk en Borduren. Deze methoden zorgen ervoor dat jouw logo of slogan optimaal op de schorten wordt weergegeven. De exacte drukruimte is afhankelijk van het gekozen schorttype en wordt specifiek afgestemd op jouw behoeften.

Kies voor bedrukte schorten van Zintuig.nl en voeg een persoonlijke touch toe aan kleding die dagelijks wordt gebruikt, zowel professioneel als thuis.