• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Klokken - horloges - wekkers
Klokken - horloges - wekkers

Bedrukte klokken voor jouw relaties

Met deze klokken, die je kunt laten bedrukken met jouw logo of slogan, zorg je ervoor dat jouw relaties elke seconde aan jou denken.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Een klok voor jouw relaties!

Wil je ervoor zorgen dat jouw personeel of jouw relaties altijd op tijd zijn? Verras ze dan eens met een mooie bedrukte klok. Bij Zintuig.nl hebben we een groot aanbod aan verschillende klokken. Denk hierbij aan trendy horloges, grote wandklokken, een handige radiowekker of een bureauweerstation. Door deze klokken als geschenk te doen aan jouw personeel of jouw relaties zorg je er niet alleen voor dat zij altijd op tijd komen, maar vergroot je ook jouw naamsbekendheid met deze klokken als ze bedrukt zijn met jouw logo.

Klok laten bedrukken

De verschillende klokken in het assortiment van Zintuig.nl kunnen allemaal bedrukt worden aan de hand van jouw wensen. Verschillende klokken kunnen op verschillende manieren voorzien worden van jouw logo of boodschap. Zo kun je kiezen voor een standaard opdrukmethode, of je kunt ervoor kiezen om de klokken te bedrukken met een luxere lasergravering.

Eenvoudig bestellen

De bedrukte klokken bestel je eenvoudig op Zintuig.nl. Op de website kun je met een handige calculator de prijs berekenen voor de gewenste klok, met of zonder opdruk. Als je advies nodig hebt of vragen, kun je altijd gerust contact opnemen.

Klok als promotie | Zintuig.nl!

Wil je een klok kopen? Dit kan online bij Zintuig.nl. Je kunt hier verschillende klokken vinden zoals horloges, wandklokken of wekkers. Klokken dienen goed ter verbetering van jouw naamsbekendheid en creëren exposure. Kijk bij het assortiment en maak online jouw keuze!

Een klok als geschenk

Ben je op zoek naar een geschikt geschenk voor jouw relaties of collega’s? Wij hebben ontzettend leuke klokken. Niet alleen is een klok altijd handig, het is ook een handig promotiemiddel. Je kunt namelijk jouw logo, slogan of tekst op de klok laten bedrukken.

Laat jouw klok bedrukken

Onder de bedrukte klokken vallen ook horloges. Niet alleen de wandklokken zijn goed als promotiemiddel maar ook wekkers, kookwekkers en horloges zijn ontzettend goede visitekaartjes! Als je op de site kijkt zul je zien wat een groot aanbod wij hebben, van goedkoop maar leuk tot aan de wat duurdere horloges. Allemaal kunnen ze worden voorzien van opdruk! Alles kan online geregeld worden, erg gemakkelijk dus!