• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Klokken - horloges - wekkers
Klokken - horloges - wekkers

Bedrukte klokken voor uw relaties

met deze klokken, die u kunt laten bedrukken met uw logo of slogan, zorgt u ervoor dat uw relaties elke seconde aan u denken. 

Producten

Een klok voor uw relaties!

Wilt u er voor zorgen dat uw personeel of uw relaties altijd op tijd zijn? Verras ze dan eens met een mooie bedrukte klok. Bij Zintuig.nl hebben wij een groot aanbod aan verschillende klokken. Denk hierbij aan trendy horloges, grote wandklokken, een handige radiowekker of een bureauweerstation. Door deze klokken als geschenk te doen aan u personeel of uw relaties zorgt u er niet alleen voor dat zij altijd op tijd komen, u vergroot ook uw naamsbekendheid met deze klokken als ze bedrukt zijn met uw logo.


Klok laten bedrukken

De verschillende klokken in het assortiment van Zintuig.nl kunnen allemaal bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Verschillende klokken kunnen op verschillende wijze voorzien worden van uw logo of boodschap. Zo kunt u kiezen voor een standaard opdrukmethode, of u kunt ervoor kiezen om de klokken te bedrukken met een luxere lasergravering. 


Eenvoudig bestellen

De bedrukte klokken besteld u eenvoudig op Zintuig.nl. Op de website kunt u met een handige calculator de prijs berekenen voor de gewenste klok, met of zonder opdruk. Als u advies nodig heeft of vragen kunt u altijd gerust contact opnemen. ******************************************************************************************************************


Klok als promotie | Zintuig.nl !

Wilt u een klok kopen? Dit kan online bij Zintuig.nl. U kunt hier verschillende klokken vinden zoals horloges, wandklokken of wekkers. Klokken dienen goed ter verbetering van uw naamsbekendheid en creëren exposure. Kijk bij het assortiment en maak online uw keuze!


Een klok als geschenk

Bent u op zoek naar een geschikt geschenk voor uw relaties of collega’s? Wij hebben ontzettend leuke klokken. Niet alleen is een klok altijd handig, het is ook een handig promotiemiddel. U kunt namelijk uw logo, slogan of tekst op de klok laten bedrukken.


Laat uw klok bedrukken

Onder de bedrukte klokken vallen ook horloges. Niet alleen de wandklokken zijn goed als promotiemiddel maar wekkers, kookwekkers en horloges zijn ook ontzettend goede visitekaartjes! Als u op de site kijkt zult u zien wat een groot aanbod wij hebben, van goedkoop maar leuk tot aan de wat duurdere horloges. Allemaal kunnen ze worden voorzien van opdruk! Alles kan online geregeld worden, erg gemakkelijk dus!