• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kinderparaplu
Kinderparaplu

Leuke kinderparaplus met bedrukking

Kinderen zijn en blijven onze toekomst, maak daarom ook de kinderen blij met een leuk geschenk. Bedrukte kinderparaplus zijn niet alleen leuk voor de kinderen maar ook de ouders hebben er plezier van. De kinderen kunnen heerlijk met de paraplu zelf blijven rondlopen en niet gelijk onder de paraplu van de ouders. De kinderparaplus hebben leuke vrolijke kleuren en zijn goedkoop te bedrukken. U kunt van te voren zien hoe uw ontwerp wordt doordat wij u een gratis digitale drukproef ter goedkeuring sturen. 

 

Producten

Kinderparaplu bedrukken, denk met uw relatiegeschenk niet alleen aan de volwassenen maar ook aan de kinderen!

Kinderen lopen vaak mee onder de paraplu van de ouders. Dit is meestal een beetje onhandig omdat je als ouder droog wil lopen maar je wil ook dat je kind droog loopt. Kinderen vinden het geweldig om met hun eigen paraplu rond te paraderen. De kinderen kunnen lekker hun eigen gang gaan met hun eigen paraplu. Als bedrijf kan er rekening gehouden met de volwassenen maar zeker ook met de kinderen. Kinderen blijven toch altijd de toekomst! 


Assortiment kinderparaplus

In ons assortiment hebben wij 2 verschillende kinderparaplus. Deze paraplus zijn speciaal ontwikkeld dat ze tegen een stootje kunnen en de kinderen er lang mee kunnen rondlopen. De paraplus die wij hebben geselecteerd voor ons assortiment zijn:

Fleurig gekleurde kinderparaplu

Kinderparaplu die zelf ingekleurd kan worden

De paraplus zijn gemakkelijk te openen en te sluiten zodat de kinderen alles helemaal zelf kunnen doen. 


Goedkoop de kinderparaplus laten bedrukken

Beide paraplus die wij in ons assortiment hebben kunt u laten bedrukken. De meest voorkomende druktechnieken die wij gebruiken zijn;

  • Transferdruk
  • Tampondruk

U kunt de paraplu bedrukken met uw bedrijfslogo maar ook met een leuke tekst voor de kinderen. U kunt helemaal zelf bepalen wat u wilt laten bedrukken. Als u bij ons een bestelling plaatst, sturen wij u een gratis digitale drukproef. Deze drukproef is geheel in kleur en op schaal gemaakt. Pas op het moment dat u akkoord gaat met de drukproef beginnen wij met het bedrukken van de kinderparaplus. U kunt ook de kinderparaplus in kleine oplages laten bedrukken en bestellen. 


Levertijd van de kinderparaplu

De levertijd van de bedrukte kinderparaplu is tussen de 7 en 10 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef. Wij leveren ook de kinderparaplus zonder bedrukking, de levertijd van de onbedrukte kinderparaplus is 1 tot 4 werkdagen. Sneller leveren kan bijna altijd, geef aan ons uw deadline door en dan gaan wij proberen om voor u de planning aan te passen.