• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kinderparaplu
Kinderparaplu

Bedrukte kinderparaplu's: Een vrolijk en praktisch geschenk voor de toekomst

Kinderparaplu's met bedrukking: Een feest voor jong en oud  

Ben je op zoek naar een uniek geschenk voor de jonge generatie? Verras ze met een bedrukte kinderparaplu! Kinderen zijn dol op het idee van een eigen paraplu, en ook voor jou als ouder is het handig omdat ze zelfstandig kunnen lopen zonder direct onder jouw paraplu te staan. Deze kinderparaplu's zijn levendig, kleurrijk en voordelig te personaliseren met jouw logo. Voordat de productie start, sturen wij je een gratis digitale drukproef zodat je precies weet wat je kunt verwachten. 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Ontwerp een unieke paraplu voor elk kind  

In mijn assortiment vind je twee speciaal ontworpen kinderparaplu's die robuust genoeg zijn voor langdurig plezier. Je kunt kiezen uit:

- Een fleurig gekleurde kinderparaplu.

- Een kinderparaplu die kinderen zelf kunnen inkleuren.

Deze paraplu's zijn gemakkelijk te hanteren, zodat kinderen ze zelf kunnen openen en sluiten.

Personaliseer en bedruk naar wens  

Laat deze paraplu's bedrukken met jouw bedrijfslogo of een vrolijke, kindvriendelijke tekst. Wij gebruik hiervoor populaire druktechnieken zoals transferdruk en tampondruk. Jij bepaalt volledig wat er bedrukt wordt. Na jouw bestelling ontvang je van ons een gedetailleerde digitale drukproef in kleur. Pas na jouw goedkeuring start ik de productie, en je kunt zelfs kiezen voor kleine oplages.

Snelle levering van jouw bestelling  

De levering van bedrukte kinderparaplu's duurt 7 tot 10 werkdagen na jouw goedkeuring van de drukproef. Onbedrukte paraplu's kunnen al binnen 1 tot 4 werkdagen bij jou zijn. Heb je de paraplu's sneller nodig? Geef ons jouw deadline door, en wij  zullen proberen de planning daarop aan te passen.

Kies voor een praktisch en vrolijk relatiegeschenk dat zowel kinderen als hun ouders zal aanspreken. Bedrukte kinderparaplu's zijn een fantastische manier om jouw merk op een positieve en speelse wijze te promoten.