• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Schrijfinstrumenten sets (eco)
Schrijfinstrumenten sets (eco)

Duurzame schrijfinstrumenten voor je relaties

Met deze duurzame, gerecyclede schrijfinstrumenten laat jij aan je relaties je bewuste kant zien. Bekijk hieronder het aanbod aan groene en duurzame schrijfinstrumenten die je volledig kunt bedrukken aan de hand van je wensen. 

Producten

Duurzame schrijfinstrumenten bij Zintuig.nl

Bij Zintuig.nl vindt je een aanbod aan duurzame schrijfinstrumenten. Deze artikelen gemaakt van gerecycled materiaal. Met deze artikelen laat je de milieubewuste kan van je bedrijf zien aan je relaties. 

Bedrukking en bestellen

De gerecyclede en milieubewuste artikelen bij Zintuig.nl kunnen allemaal bedrukt worden aan de hand van je wensen. Met deze bedrukking zullen de ontvangers van de geschenken je bedrijf herinneren als een eerlijk en bewuste onderneming. Op de website kun je eenvoudig bereken wat de kosten zijn van het artikel met of zonder bedrukking. Je kunt de producten gemakkelijk online bestellen. Als je vragen hebt of advies verlangt kun je altijd contact opnemen.

Duurzame relatiegeschenken bij Zintuig.nl

Duurzame schrijfinstrumenten, gemaakt van milieuvriendelijk en gerecyceld materiaal. Een bedrukking naar keuze is uiteraard mogelijk. Ons assortiment bestaat uit milieuvriendelijke documenttassen en ringbanden. Bekijk onze artikelen in deze productgroep en vraag online een offerte aan.