• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Lunchboxes, potten, pannen
Lunchboxes, potten, pannen

Bedrukte lunchboxes en keukengerei: Geef jouw promotiemateriaal een persoonlijk tintje

Ontvang gratis een digitaal voorbeeld van jouw logo op onze producten. Bij zintuig.nl krijg je de unieke kans om gratis een digitaal voorbeeld te zien van hoe jouw logo eruitziet op onze producten. Of je nu kiest voor lunchboxen, potten, of pannen, je kunt gemakkelijk jouw logo uploaden en jouw voorkeuren aangeven bij elk gewenst artikel. Kies simpelweg het product dat je wilt en deel jouw specifieke wensen met ons. Wij helpen je graag jouw merk op een memorabele wijze te presenteren.Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Laat lunchboxen bedrukken: Versterk jouw merk elke lunchpauze

Waarom zouden jouw personeel en relaties niet hun lunch genieten uit een speciaal voor hen gemaakte lunchbox met jouw bedrukte logo? Bij zintuig.nl hebben we een breed assortiment aan lunchboxen in verschillende maten, allemaal te personaliseren met jouw bedrijfslogo of een unieke boodschap. Door deze lunchboxen te bedrukken, blijft jouw merk dagelijks in de herinnering van de gebruikers, bij elke lunch.

Bestelproces: eenvoudig, snel, en duidelijk

Gemak staat voorop bij zintuig.nl. Ons eenvoudige bestelproces helpt je snel de perfecte lunchbox te vinden en te bestellen. Onze website biedt ook een handige calculatietool waarmee je direct de kosten kunt berekenen, zowel voor onbedrukte als bedrukte lunchboxen. Met een bedrukte lunchbox van zintuig.nl blijft jouw merk ongetwijfeld hangen bij jouw klanten.

Trendsetter in promotieartikelen: Lunchboxen met jouw logo

Het personaliseren van lunchboxen is dé nieuwe trend in de wereld van promotieartikelen. Bij zintuig.nl vind je een divers aanbod van lunchboxen die geheel naar jouw wens bedrukt kunnen worden. Dit biedt je de kans om een echt persoonlijk relatiegeschenk te geven aan zowel nieuwe klanten als jouw personeel. Het is een bewezen methode om de band met jouw klanten te versterken en jouw merk te promoten.

Bij zintuig.nl zijn we toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige, gepersonaliseerde promotieartikelen die jouw merk helpen opvallen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het personaliseren van jouw promotiemateriaal!