• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bidons bedrukken
Bidons bedrukken

Bidons bedrukken

Bidons zijn altijd handig. Bij verschillende sportdagen of een toernooi kunnen deze bidons bedrukt met je logo zorgen voor een uitstekende promotie. Wil je van te voren zien hoe de bidon bedrukt wordt met je logo, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Bidons bedrukken

Een bidon of drinkfles bedrukken met je bedrijfslogo is een goede manier om je bedrijf te promoten. Bidons bedrukken en drinkflessen bedrukken zijn erg populair op sportevenementen en outdoor activiteiten. Dit komt natuurlijk doordat iedereen tijdens het sporten een bidon of drinkfles bij de hand heeft. Door Bidons en drinkflessen te gebruiken als promotiemateriaal bij sportevenementen of als welkom geschenk bij sportscholen. Dit is voor jou als bedrijf en voor de ontvanger een win winsituatie. Jij als bedrijf bouwt je reputatie op en de ontvanger heeft altijd een drinkfles met je advertentie bij de hand. 

De keuze van bedrukte bidons en drinkflessen

De keuze tussen de bidons en drinkflessen is niet makkelijk. Er zijn zoveel verschillende keuzes op het gebied van bidons en drinkflessen. De bidons en drinkflessen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren, maten, materialen en types. De bidons en drinkflessen zijn gemaakt van plastic of metaal omdat deze makkelijk vast te houden zijn en het is gemakkelijk om zonder problemen te drinken tijdens de sportactiviteiten. Ons assortiment wordt continu bijgewerkt met nieuwe kleuren en vormen. Wij kunnen zelf bidons en drinkflessen bedrukken bij een kleine oplage. 

Soorten bidons en drinkflessen

Wij hebben bidons en drinkflessen in veel verschillende kleuren, vormen, maten, materialen en types. Soorten bidons en drinkflessen die wij aanbieden zijn:

Bedrukken van bidons en drinkflessen

Het bedrukken van bidons en drinkflessen kan voor een groot aantal promotie momenten. Als bijvoorbeeld een bedrijf dat deelneemt aan een sportevenement of als bedrijf dat een sportevenement organiseert. Je kunt alle deelnemers van het evenement voorzien van een bidon of drinkfles met je logo. Sportscholen kunnen de sportbidons met logo aanbieden, bijvoorbeeld aan nieuwe klanten.

Wij kunnen de bidons en drinkflessen laten bedrukken of graveren. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het materiaal van de door je gekozen bidon of waterfles. Bidons van aluminium zijn gemakkelijk te graveren en overtuigen de relaties met het mooie uiterlijk. De bidons en drinkflessen hebben een grote advertentieruimte en kunnen geheel naar je wens worden ontworpen.  

Afhankelijk van je wens, bedrukken wij de bidons en drinkflessen met tampondruk of gravering. Gravering heeft als voordeel dat deze niet wegslijt en er altijd goed en stijlvol uit blijft zien. Er zijn veel verschillende bidons en drinkflessen die full colour bedrukt kunnen worden. De opdrukruimte bij de meest voorkomende druk techniek is: 100 x 235,5 mm.

Bidon bedrukken! Welke 5 bidons kun je laten bedrukken? 

Een bidon bedrukken met je logo. Dat is natuurlijk een heel goed idee om je bedrijf te promoten. Een bidon bedrukken met je logo en ze uitdelen is een uitstekend geschenk. Ze zijn een populair item op sport events en outdoor activiteiten. Dit omdat men met deze fles altijd water bij de hand heeft. Maar dan komt het volgende, je moet de juiste bidon vinden en deze bidon bedrukken. Wie had er ooit gedacht dat dit zo lastig kon zijn. Vandaag de dag is er zoveel keus op het gebied van type bidons en deze bidon bedrukken. De bidons zijn er in verschillende maten en kleuren materialen en designs. Laat je een bidon bedrukken met je logo? dan hebben wij hier voor jou de 5 meest populaire bidons in kaart gebracht. Zo wordt het grote aanbod aan bidons voor je iets overzichtelijker gemaakt. 

De klassieke sport bidon bedrukken

Iedereen is ondertussen wel bekend geworden met deze klassieke sportbidons en veel bedrijven zijn al begonnen met bidons bedrukken. Je ziet ze overal weer terugkomen. Op sportwedstrijden, wielerrondes of festivals komt men deze bidons vaak tegen. Zo staan deze type sportbidons tijdens een voetbalwedstrijd bijna altijd langs het veld om de spelers van een slokje water te voorzien. en zijn ze tijden wielerrondes te zien op de fietsen van de wielrenners. Men laat ook deze bidon bedrukken wegens het grote publiek dat op deze event afkomt. De reden dat deze bidons zo geliefd zijn en zo vaak gebruikt worden, komt door de handige functies van de bidons. Doordat deze bidon voorzien is van een schroefdop met afsluitbare trek dop, blijft het water altijd in de bidon zitten. Men kan gooien, fietsen en rennen met deze bidon in de hand zonder dat er ongewenst water uit de bidon komt. Daarnaast is ook het materiaal van de bidon een belangrijke reden voor de populariteit van deze bidons.

De bidons zijn vaak gemaakt van een stevig, nog zacht materiaal waardoor men gemakkelijk in de fles kan knijpen om het water eruit te krijgen, maar niet het gevoel heeft dat de fles kapot gaat. Door deze duurzaamheid van de bidons zijn zij ook erg populair bij verschillende sporters. Laat je deze klassieke bidon bedrukkend? Kijk dan goed naar het uiteindelijke einddoel van de bidon. Laat je de sport bidon bedrukken voor een sportwedstrijd, zorg er dan voor dat de bedrukking groot op de bidon staat zodat iedereen dit kan zien. Laat je de bidon bedrukken voor je klanten of personeel. Zorg er dan voor dat de bedrukking er vooral netjes op zit. De bidon moet ook qua inhoud passen bij het gebruik. Zo kan een bidon tijdens een voetbalwedstrijd gemakkelijk een stuk groter zijn dan bij een wielrenwedstijd waar ze de bidon de hele tijd mee moeten nemen.

De waterzak bidon bedrukken 

Deze bidon is iets minder bekend dan de klassieke waterfles maar alsnog een uitstekende deze bidon bedrukken voor je relaties. Deze bidon wordt vaker gebruikt bij andere activiteiten dan sport. Zo wordt deze bidon eerder meegenomen bij een langere wandeling op het strand of bij een ontspannen wandeling in het bos. Doordat de waterzak vaak voorzien is van een karabijnhaak kan deze waterzak gemakkelijk aan een rugzak of aan de broekriem vastgemaakt worden. Zo hoeft men niet met deze waterzakken in de hand te lopen, maar hebben zij hem wel altijd direct in de buurt. De waterzakken zijn bijna altijd voorzien van een handige opschroefbare druk / trek tuit. Hoor deze tuit kan gemakkelijk het water gedronken worden uit de bidon, en het zorgt ervoor dat het water ook in de bidon blijft als men ermee rondloopt. Laat ook deze waterzak bidon bedrukken. Doordat deze bidon vaak wordt meegenomen bij een lange strandwandeling of een wandeling door het bos, zien veel verschillende mensen deze waterzak langskomen. Laat je de bidon bedrukken met je logo, dan zorgt dit dus voor een groot bereik als hij aan de tas hangt. 

De metalen bidon bedrukken 

Net iets anders dan normaal zijn deze metalen bidons. Deze bidons zijn uitermate geschikt voor een lange dag weg van huis of tijdens een actieve sportactiviteit. Deze bidons zijn gemaakt van een metalen behuizing. Deze metalen behuizing heeft zo zijn voordelen, maar helaas ook zijn nadelen. Een van deze voordelen/ nadelen is dat metaal beïnvloed wordt door de temperatuur. Deze temperatuur van het metaal heeft invloed op de drank die in de fles zit. Op een koudere dag zal de inhoud langer koud blijven, maar op een warmen dag kan het snel opwarmen. Een ander voordeel dat de metalen bidon heeft, is de ze licht van gewicht zijn en zeer duurzaam zijn. Dit maakt een metalen bidon een perfect bidon om te bedrukken voor actieve sportactiviteiten als bergklimmen. Doordat de fles licht is, heeft de gebruiker weinig last van de fles tijden zijn inspanning. En door de metalen behuizing hoeft hij ook niet bang te zijn om de fles te laten vallen. Je kunt deze bidon bedrukken op verschillende manieren. Zo kan je deze bidon bedrukken doormiddel van een standaard opdruk techniek. Of je kunt deze bidon bedrukken met een luxere lasergravering. 

Bidon bedrukken met fruitfilter

De laatste jaren is dit bidon type sterk toegenomen. Met deze bidon kan men een smaakje en een extra twist geven aan hun normale water. De bidon voorzien van een fruitfilter is een onwijs leuke en handige bidon die zowel thuis, op het werk als tijdens een dagje weg vaak gebruikt worden. In de fles zit vaak een staaf of een apart vakje verwerkt dat gevuld kan worden met fruit en kruiden.

Dit is het grote voordeel van deze bidons. Doordat er fruit of kruiden naar eigen smaak toegevoegd kan worden, kan er een unieke en zeer goede smaak gecreëerd worden aan het water. Het fruit en de kruiden die je aan het water toevoegt, kun je helemaal zelf bepalen en elke dag wissel. Zo kan er de ene dag gekozen worden voor een citroen smaak aan het water, de volgende dag een aardbeiensmaak en de dag daarop een sinaasappel smaak. Een leuk extraatje van deze bidon, is dat het bewezen is dat mensen meer water drinken uit een bidon met fruitfilter.

De reden hiervoor is dat water uit een waterfles met fruitfilter lekkerder is waardoor men het makkelijker drinkt. Het water is door het natuurlijke smaakje minder saai dan gewoon water, waardoor men eerder water drinkt met een lekker smaakje dan een blikje frisdrank. Laat deze fruitfilter bidon bedrukken om je relaties dus te stimuleren om meer water te gaan drinken. Je kunt de fruitfilter bidon bedrukken met een bedrukking op de fles. 

De Dopper bidon bedrukken 

De Dopper is niet zomaar een bidon, maar een bidon met een missie. De Dopper is ontstaan als initiatief om het plastic afval dat wij op deze wereld produceren terug te dringen. In plaats van een wegwerp waterfles probeert Dopper men te motiveren om een duurzaam geproduceerde, herbruikbare bidon te gebruiken. Als iedereen dit zal doen, zal er een heel stuk minder plastic in deze wereld geproduceerd hoeven te worden. Dit zal ervoor zorgen dat de plastic afvalberg, die een grootte invloed heeft op onze natuur, afnemen. Naast deze gedachten schenkt Dopper bij de aankoop van elke Dopper een percentage aan hun eigen stichting. Hiermee werkt Dopper aan veilig water en sanitatieprojecten in Nepal. De Dopper bidon zelf is gemaakt van gerecycled plastic en is 100% veilig bevonden op giftige stoffen. Laat je een dopper bidon bedrukken, dan geef je niet alleen een leuke bidon maar een boodschap!

De Dopper is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen zoals een plastic of een stalen versie. Door het design van de Dopper kan deze voor verschillende gelegenheden gebruikt worden. Zo is het een ideale bidon voor op het werk of op school, maar kan de Dopper ook uitstekend gebruikt worden tijdens sportactiviteiten. Laat ook deze Dopper bidon bedrukken met je logo, dan kan dit op verschillende manieren. Zo kun je de bidon bedrukken op het witte bekertje met alleen je logo. Je kunt er ook de bidon bedrukken rondom het witte bekertje. 

Laat je een bidon bedrukken uit deze top 5? Dan weet je zeker dat je een bidon geeft waar je relaties wat aan hebben. Deze top 5 helpt je bij het selecteren van de juiste bidon. Ga je de bidon bedrukken, zorg er dan voor dat de bidon past bij je doelgroep. Zo zorg je ervoor dat de bidon in de smaak valt bij je klanten en dat zij hem vaker gaan gebruiken. Dit is niet alleen fijn voor hun, maar ook voor je bedrijfspromotie.