• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Sleutelhangers - lanyards - buttons
Sleutelhangers - lanyards - buttons

Bedrukte sleutelhangers

Op zoek naar een effectief relatiegeschenk dat daadwerkelijk wordt gebruikt en je merk promoot? Overweeg dan sleutelhangers of keycords bedrukt met jouw logo. Deze veelgebruikte items zijn perfect om jouw onderneming of organisatie op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Ontdek ons uitgebreide assortiment en kies het ideale cadeau voor jouw merk.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Vergroot je naamsbekendheid met bedrukte sleutelhangers

Kies voor een relatiegeschenk dat je naamsbekendheid vergroot door dagelijks gebruik. Sleutelhangers met jouw bedrijfslogo of een gepersonaliseerd keycord zijn uitstekende middelen om herhaaldelijk in het oog te springen van potentiële klanten. Een slimme en kosteneffectieve manier om continu zichtbaar te zijn.

Waarom sleutelhangers geliefd zijn

Sleutelhangers zijn niet alleen praktisch voor het bijeenhouden van sleutels, maar ook een stijlvol accessoire dat snel terug te vinden is in een tas of broekzak. Bij Zintuig.nl bieden we sleutelhangers in diverse kleuren en formaten, perfect aansluitend bij jouw huisstijl en de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

Meer dan alleen sleutelhanger

Veel van onze sleutelhangers bieden dubbele functionaliteit. Denk aan sleutelhangers die ook dienen als flessenopener of voorzien zijn van een klein led-lampje - ideaal voor de late thuiskomers. Al deze varianten bieden uitstekende mogelijkheden voor het bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo.

Blijf in beeld tijdens evenementen

Met bedrukte keycords maak je tijdens evenementen, productpresentaties of seminars een onuitwisbare indruk. Iedereen ziet jouw merknaam prominent gedragen door de aanwezigen, wat zorgt voor maximale zichtbaarheid.

Jouw partner voor promotionele sleutelhangers

Zintuig.nl staat sinds 1998 bekend om het succesvol bedrukken van relatiegeschenken, waaronder sleutelhangers en keycords. Met een geschiedenis van tevredenheid onder meer dan 25.000 klanten, bieden we maatwerkoplossingen, inclusief een gratis sample en een drukproef bij jouw bestelling.

Transparante prijzen, geen verborgen kosten

Ons uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten wordt aangeboden met een beste prijs garantie. Wij rekenen geen verzendkosten binnen Nederland en België en geen instelkosten voor het drukproces. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt.