• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Theeglazen graveren
Theeglazen graveren

Theeglazen met bedrukking of gravure

Een theeglas bedrukken met je logo, dat is slim. Elk kopje thee weer je logo of andere opdruk onder de aandacht, dat verhoogt de naams bekendheid en de merk herkenning.

Van te voren zien hoe het er uit gaat zien? Geen probleem we maken graag een drukproef voor je.


Producten

Theeglazen graveren met je eigen tekst of logo!

Ben je opzoek naar een mooi en uniek geschenk dan zijn theeglazen met een gravure een perfecte optie. Bij Zintuig.nl kunnen we theeglazen graveren met je boodschap of logo, net wat je wenst. Wil je een onuitwisbare indruk achterlaten, letterlijk en figuurlijk, dan is  theeglazen graveren met je logo de juiste keuze.

Dit omdat theeglazen graveren een prachtig cadeau is om te krijgen en een gravure nooit van het glas zal verdwijnen, hoe vaak je het ook in de vaatwasser doet of afwast.

Gegraveerde theeglazen zijn een uniek en persoonlijk cadeau voor een echte liefhebbers! Theeglazen met een gravure kan je voor veel verschillende gelegenheden een mooi cadeau of relatiegeschenk zijn, denk daarbij aan een feestelijke opening, of een thee-/koffiezaak die je hebt! Je kan het ook inzetten voor je bedrijf als bedrukt relatiegeschenk voor je klanten, dat geeft je merk een positieve boost omdat thee vaak gezien wordt als een positief moment in je dag. Theeglazen graveren kunnen we op veel verschillende theeglazen, perfect voor gezellige dagen met je beste vriend of vriendin of genieten van thee drinken uit een mooi glas op je werkplek!

Je kan de gegraveerde theeglazen gemakkelijk bestellen via onze site. Kies het theeglas wat je mooi vindt, kies het aantal en kies de optie “gravure”, dan upload je het logo of de tekst die je wenst en dan maken wij een drukproef voor je. Dan zie je exact hoe je gewenste bedrukking op het theeglas gegraveerd wordt. Als de theeglazen graveren naar wens is en je geeft akkoord dan kunnen we binnen enkele dagen de theeglazen verzenden. De theeglazen met gravure zijn vaatwasmachinebestendig en gaan jaren mee! Alle glazen zijn veilig verpakt voor verzending en worden geleverd in stevige dozen.

Als je meer informatie wenst bel ons dan gerust en we zullen graag je vragen beantwoorden. Je kan ons bereiken via de website Zintuig.nl of via 035-6956000. Klantenservice is super belangrijk voor en ons team zit klaar om je vragen te beantwoorden!