• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Theeglazen graveren
Theeglazen graveren

Theeglazen met bedrukking of gravure

Een theeglas bedrukken met je logo, dat is slim. Elk kopje thee weer je logo of andere opdruk onder de aandacht, dat verhoogt de naams bekendheid en de merk herkenning.

Van te voren zien hoe het er uit gaat zien? Geen probleem we maken graag een drukproef voor je.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Elegant en duurzaam

Onze theeglazen zijn gemaakt van hoogwaardig glas dat zowel hittebestendig als duurzaam is, ideaal voor dagelijks gebruik. Elk glas biedt een heldere kijk op de thee, wat het een plezier maakt om naar te kijken en uit te drinken. Kies voor bedrukking of een fijnere gravure, afhankelijk van je voorkeur voor duurzaamheid en stijl.

Personaliseer je theeglazen

Personalisatie verhoogt niet alleen de zichtbaarheid van je merk, het maakt ook elk theeglas uniek. Of je nu kiest voor een subtiele gravure of een kleurrijke bedrukking, je kunt je theeglazen volledig naar wens aanpassen. Dit maakt ze perfect voor zakelijke geschenken, klantenbinding of als onderdeel van je servies in een café of restaurant.

Multifunctioneel inzetbaar

Theeglazen met jouw logo zijn een uitstekende keuze voor uiteenlopende gelegenheden. Ze kunnen worden ingezet tijdens bedrijfsevenementen, als relatiegeschenk of als onderdeel van een welkomstpakket voor nieuwe medewerkers. Elk moment dat de theeglazen gebruikt worden, wordt jouw merk op een positieve manier uitgedragen.

Voordelen van theeglazen met bedrukking of gravure:

Visuele aantrekkingskracht: Verhoog de esthetische waarde van elk theemoment.

Langdurige exposure: Een bedrukt of gegraveerd logo blijft jarenlang zichtbaar.

Personalisatie: Maak een blijvende indruk met een gepersonaliseerd design.

Veelzijdig gebruik: Ideaal voor zakelijk gebruik, evenementen en thuis.

Ontdek onze uitgebreide collectie theeglazen en de eindeloze mogelijkheden voor personalisatie. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en laat je adviseren over de beste opties voor jouw bedrijf. Elk theeglas dat we leveren staat garant voor kwaliteit en klasse, perfect om je bedrijf op een stijlvolle manier te promoten!