• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Parkeerschijf bedrukken
Parkeerschijf bedrukken

Parkeerschijf bedrukken

De meeste autobezitters hebben wel een parkeerschijf in de auto liggen. En wellicht in sommige gevallen al wel bedrukt met een slogan of een logo.

Parkeerschijven zijn namelijk goed te gebruiken als reclamemiddel en daarmee dus een goed relatiegeschenk om weg te geven aan uw relaties.


Bij Zintuig.nl kunt u hoogwaardige parkeerschijven van kunststof laten bedrukken met uw reclame. Er zijn verschillende bedrukkingsmogelijkheden om zo uw bedrukte parkeerschijf te personaliseren.

Producten

Of het nu op de parkeerplaats bij de supermarkt is of op het parkeervak ​​voor het kantoor, er zijn veel situaties waarin een parkeerschijf nodig is. Als je geen zichtbare schijf heeft met een nauwkeurige aankomsttijd in de auto, riskeert je een boete. En wie heeft er nou behoefte aan deze extra kosten? Als je bedrukte parkeerschijven cadeau geeft aan je zakenrelaties die ook als ijskrabbers kunnen worden gebruikt, kun je rekenen op een positieve respons van je klanten.

De bedrukte parkeerschijf is in veel materialen beschikbaar en naast de typische aankomsttijdweergave, beschikt dit multifunctionele product ook over een ijskrabber, een ijsbreker en een waterschraper, elk aan één kant.

Parkeerschijf bedrukken: origineel cadeau-idee voor nieuwe chauffeurs of autobezitters.

Je hoeft geen garagebedrijf te hebben om parkeerschijven te laten bedrukken bij Zintuig.nl. In feite is dit item, ongeacht je branche, praktisch voor alle automobilisten en daarom een ​​weggeefactie die geschikt is voor veel verschillende doelgroepen. Tegelijkertijd kan een gepersonaliseerde parkeerschijf, of je nu een particuliere klant bent of een rijschool heeft, ook een heel leuk idee zijn voor een persoonlijk cadeau om te geven aan iemand die net zijn rijexamen heeft gehaald of een nieuwe auto heeft gekocht.

Groot printgebied voor je opdruk / boodschap / logo

Bij het bedrukken van parkeerschijven kun je een groot bedrukkingsoppervlak gebruiken, vrijwel de gehele achterzijde. Dit moet voldoende ruimte zijn voor je boodschap of je bedrijfslogo. Alleen de witte achterkant kan worden bedrukt omdat de voorkant is gereserveerd voor de tijdweergave en blauw moet blijven. Een ander voordeel van bedrukte parkeerschijven gebruiken als relatiegeschenk is dat dit een product is wat door de eindgebruiker ook echt gebruikt wordt. Elke auto moet in principe voorzien zijn van een blauwe schijf waardoor het product ook snel in de auto gelegd en gebruikt wordt. Zeker als de schijf is voorzien van een ijskrabber gedeelte of met een ingebouwde winkelwagenmunt zal dit een zeer welkom geschenk zijn!

Als je hulp nodig hebt bij het maken van de juiste keus voor je parkeerschijven, bel ons dan gerust op nummer 035-6956000 of neem contact op met ons serviceteam via de website Zintuig.nl. Wij helpen u graag verder!