• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Make-up sets
Make-up sets

Make up set bedrukken voor uw relaties

Wil je een mooie goedkope make up set? Dan kunnen wij jou verder helpen. We hebben in ons assortiment ook ecologische producten. Als jij een ontwerp hebt kunnen wij gratis een digitaal ontwerp voor je maken. Als je vragen hebt, kun je gerust contact met ons opnemen. Make up cadeautjes koop je bij zintuig. 

Los van onze bedrukbare make up sets, bedrukken wij ook manicure sets. ideaal als relatiegeschenk. 


Producten

Make-up sets bij Zintuig.nl 

Het zal niet het eerste geschenk zijn die in u opkomt als u denkt aan relatiegeschenken. Maar ook make-up sets zijn uitstekende geschenken voor uw relaties. Denk vooral aan het vakantieseizoen, als mensen op reis gaan. Veel mensen nemen dan hun make-up spullen mee op reis. Een make-up set in een tasje is ideaal voor zo een gelegenheid omdat alles dan netjes kan worden vervoerd. 


Set bedrukken en bestellen

Bij Zintuig.nl kunt u alle make-up sets eenvoudig bestellen aan de hand van uw wensen. Door de set te bedrukken zorgt u ervoor dat de ontvanger aan u herinnerd wordt, telkens als ze de set gebruiken. Op de website van Zintuig.nl kunt u eenvoudig de prijs berekenen voor de set met of zonder bedrukking. Het bestellen kunt u ook gemakkelijk via de website doen. Als u vragen heeft of advies verlangt kunt u altijd contact opnemen. ********************************************************************************************************************


Make-up sets als relatiegeschenk!

Wilt u make-up sets cadeau doen als relatiegeschenk. Het assortiment van bedrukte gezichtsverzorging bestaat uit lippenbalsem verpakt in verschillende soorten zoals, blik, doosje en verschillende smaken. Make-up sets zijn originele relatiegeschenken!

 Online een bestelling plaatsen

Zoek naar een relatiegeschenken die het best bij u past en plaats een bestelling. Binnen één dag ontvangt u een orderbevestiging en zullen wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk een relatiegeschenk bezorgd krijgt!