• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Waterman
Waterman

Waterman schrijfwaren bedrukt of gegraveers, stijl en allure

Waterman geeft mensen het vertrouwen om hun stijl en verfijning te laten zien. Waterman-pennen, vervaardigd in Frankrijk, belichamen een Parijse stijl en elegantie die al inds 1883 bepalend zijn voor elegantie. Parijs is al lang verbonden aan het luxe pennenmerk Waterman en is altijd een bron van inspiratie geweest. Van de wereldberoemde musea tot de prominente literaire scene, de verschillende eeksen van de Waterman Fine Writing-collectie belichamen de Parijse stijl en vertegenwoordigen een tijdloos vertoon van smaak en zelfverzekerdheid.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

WATERMAN PENNEN, GEDRUKT OF GEGRAVEERD

Waterman schrijfwaren zijn gemaakt met kostbare materialen en met prachtige ontwerpen, is Waterman toegewijd om van zijn pennen de perfecte balans te maken tussen schoonheid en innovatie, waardoor degenen die met een Waterman schrijven hun stempel van Franse verfijning kunnen drukken. Parijs is al lang verbonden aan het luxe pennenmerk Waterman en is altijd een bron van inspiratie geweest. Van de wereldberoemde musea tot de prominente literaire scene, de verschillende reeksen van de Waterman Fine Writing-collectie belichamen de Parijse stijl en  vertegenwoordigen een tijdloos vertoon van smaak en zelfverzekerdheid.

WATERMAN BEKROOND EN BEJUBELD

Het merk werd opgericht door Lewis Edson Waterman in New York en in 1900 kreeg Waterman voor het eerst bekendheid op de Exposition Universelle in Parijs. Daar werd het merk bekroond met een Gold  Medal of Excellence, de hoogste onderscheiding die er is. Door deze vroege erkenning zou Waterman door het Franse publiek worden geadopteerd als een iconisch merk, een gevoel dat tot op de dag van vandaag voortduurt met alle stijlen die in Frankrijk worden gemaakt.