• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Wijn glazen
Wijn glazen

Wijnglazen met bedrukking

Hieronder vindt u een aanbod aan verschillende soorten wijnglazen. Het aanbod bestaat uit verschillende rode en witte wijn glazen. Maar ook champagne glazen. Alle wijnglazen in het assortiment van Zintuig.nl zijn te bedrukken aan de hand van uw wensen. Bekijk hieronder snel het volledige aanbod en vindt het wijnglas voor uw relaties. 

Producten

Wijnglazen met opdruk of lasergravure, voor elke horeca onderneming

Bij een goed wijntje hoort natuurlijk ook een goed wijnglas. De smaak van de wijn kan beïnvloed worden door het glas waaruit het gedronken wordt. Daarom worden verschillende wijnen uit verschillende glazen gedronken. Daarom is een goed wijnglas belangrijk om van de wijn te kunnen genieten. Geef uw personeel en relaties iets persoonlijks door middel van een gepersonaliseerd wijnglas. 


Welk wijnglas is de juiste

De smaak van de wijn wordt beïnvloed door het glas waaruit het gedronken wordt. Maar welk wijnglas is nou het juiste glas voor welke wijn?

De juiste glazen voor de wijnen zijn als volgt:


Rode wijn glazen: Een glas voor rode wijn heeft een kelk die meestal vrij groot en rond is. De reden hiervoor is dat er dan meer zuurstof bij de wijn kan, hierdoor komen de aroma’s van de wijn vrij die voor de geweldige geuren zorgen. Door de hoge randen van het wijnglas blijven de aroma’s goed in het glas hangen. 


Witte wijn glazen: De kelk van de glazen voor de witte wijn is iets kleiner dan bij de glazen voor de rode wijn. Dit komt omdat witte wijn veel minder hoeft te ademen vergeleken met de rode wijn. 


Bij ons vind u een ruim aanbod aan wijnglazen. Wij hebben wijnglazen in verschillende formaten en voor verschillende wijnen. Ons assortiment wordt regelmatig vernieuwd om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. De wijnglazen hebben een inhoud tussen de 19cl en 35cl. 


Wijnglazen bedrukken

Onze wijnglazen worden bedrukt door keramiek opdruk. Deze manier van bedrukken is vaatwasmachine bestendig waardoor uw logo of tekst lang en mooi op de wijnglazen blijft zitten. De wijnglazen zijn in 4 kleuren te bedrukken en kunnen rondom worden bedrukt in overleg met onze experts in de studio. De opdrukruimte bij de meest voorkomende druktechniek is 30mm x 30 mm aan 1 zijde. 

 
 

************************************************************************************************


Wijnglas bedrukken bij Zintuig.nl


Iedereen houdt wel eens van een wijntje, en daar hoort een goed wijnglas zeker bij. Wist u bijvoorbeeld dat de smaak van de wijn ook wordt beïnvloed door het glas waaruit het gedronken wordt? De verschillende wijnen zijn het lekkerst als ze in het juiste glas worden geschonken. De juiste glazen voor de wijnen zijn als volgt: 


Rode wijn: Een glas voor een rode wijn heeft een kelk die meestal vrij groot en rond is. Dit heeft als reden dat er dan meer zuurstof bij de wijn kan, hierdoor komen de aroma’s van de wijn vrij die voor de geursensatie zorgen. Door de hoge rand blijven deze aroma’s goed in het glas behouden.


Witte wijn: De kelk bij glazen voor witte wijn is iets kleiner dan die van rode wijnglazen. Dit komt omdat witte wijn een stuk minder hoeft te ademen vergeleken met rode wijn. 


Champagne en Mousserende wijn: Glazen die gebruikt worden voor champagne en mousserende wijn hebben vaak een smalle en hoge kelk. Dit ziet er natuurlijk feestelijk uit, maar zorgt er ook voor dat de bubbels langer in de wijn behouden blijven. Het enige nadeel van z’n glas is dat de aroma’s de wijn snel verlaten. 
 

 

 

Ook het steeltje aan de wijnglazen zit er met een reden. Het ziet er niet alleen stijlvol uit, maar zorgt er ook voor dat de wijn niet te warm wordt door de temperatuur van uw handen. 

 

Een wijnglas bedrukken voor uw relaties!

Met een bedrukt wijnglas van Zintuig.nl maakt u ongetwijfeld een goede indruk bij uw relaties. Bij ons vindt u een aanbod van verschillende wijnglazen die u kunt laten bedrukken met uw logo of tekst. De wijnglazen worden bedrukt doormiddel van een vaatwasser vaste keramieken opdruk, hierdoor blijft uw logo of tekst jaren lang op het wijnglas staan, en zien uw relaties het elke keer als zij het glas gebruiken.