• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Snoepjes - chocolade - mints
Snoepjes - chocolade - mints

Snoep bedrukken met je logo!

Wil je jouw relaties verrassen met een smakelijk en persoonlijk geschenk? Bij Zintuig.nl kun jij snoep laten bedrukken met jouw logo of een leuke tekst. Of je nu kiest voor overheerlijke chocolade, verfrissende pepermuntjes, vrolijke lolly's of klassiek snoepgoed; bij ons vind je het allemaal. Laat snoep bedrukken met jouw logo om als attentie te schenken aan jouw zakelijke relaties of als smakelijke toevoeging aan de snoeppot op kantoor. Ontdek hieronder ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte zoetigheid voor jouw relaties.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Maak indruk met gepersonaliseerde zoetigheden

Stel je voor hoe jouw logo schittert op een kleurrijk assortiment snoepjes, elk stukje snoep een weerspiegeling van jouw merk en toewijding aan kwaliteit. Bij Zintuig.nl maken we het gemakkelijk voor jou om die indruk te maken. Kies uit een breed scala aan snoepopties en laat jouw logo in volle kleuren drukken. Elk snoepje is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook een feestje voor het oog.

Blikken snoep bedrukken naar jouw wens

Bij Zintuig.nl kun je moeiteloos blikken snoep bedrukken. Jouw logo kan in full colour worden aangebracht op diverse soorten blikken, inclusief mini scharnierblikjes, clic-clac blikjes, en easy-tin blikjes. Deze blikjes zijn herbruikbaar en duurzaam, ideaal voor een langdurige herinnering aan jouw merk.

Emmers snoep bedrukken voor de echte snoepliefhebbers

Voor de echte snoepers onder ons biedt Zintuig.nl ook de mogelijkheid om emmers gevuld met snoep te bedrukken. Kies uit een variatie van snoepsoorten zoals drop, winegums en lolly's, allemaal voorzien van jouw logo of een persoonlijke boodschap. Deze emmers zijn perfect voor evenementen, feesten of als een opvallend element in jouw kantoor.

Koekjes en chocolade: perfect voor bij de koffie

Naast snoep, hebben wij ook een heerlijke selectie aan koekjes en chocolade, ideaal voor bij de koffie of als tussendoortje tijdens vergaderingen. Onze chocolade tabletten, mini stroopwafels en koffiekoekjes kunnen eveneens bedrukt worden met jouw logo of tekst, waardoor elk koffiemoment een kans wordt om jouw merk te promoten.

Maak het verschil met jouw merk

Door te kiezen voor gepersonaliseerd snoep en lekkernijen van Zintuig.nl, maak je niet alleen gebruik van een effectieve marketingtool, maar creëer je ook memorabele momenten voor jouw relaties. Het is een unieke manier om jouw waardering uit te drukken, het merkbewustzijn te verhogen en de band met jouw klanten en partners te versterken. Bekijk ons volledige aanbod vandaag nog en kies de zoetigheid die bij jouw merk past.