• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Spaarpotten, spaarvarkens
Spaarpotten, spaarvarkens

Spaarpotten bedrukken met je logo?

Spaarpotten zijn uiterst geschikt als relatiegeschenk voor je collega's of klanten. Relatiegeschenken houden de boodschap voor je doelgroep langer vast dan printmedia. Bedruk je spaarpotten met een originele tekst of afbeelding. Zo versterk je de kracht van je relatiegeschenk!

Producten

Het eeuwenoude relatiegeschenk 

Al jaren lang worden spaarpotten en spaarvarkens door iedereen gebruikt. Wie heeft/had er niet een sparvarken in hun kast staan? Om deze reden zijn spaarpotten nog steeds uitstekend geschikt als relatiegeschenk. Ze zijn een leuk artikel om te sparen voor een bepaald doel, of om geld weg te zetten voor wanneer het nodig is. 

 

Spaarpotten bedrukken

Bij Zintuig.nl kunt u er voor kiezen om alle spaarpotten te laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Zo kunnen ze voorzien worden van uw logo of van een tekst. Door de spaarpotten te bedrukken kunt u ervoor zorgen dat uw relaties niet vergeten van wie zij de spaarpot hebben gekregen. Met een tekst kunt u ze zelfs motiveren om voor een bepaald doel te sparen. 

 

Eenvoudig bestellen

Op Zintuig.nl kunt u gemakkelijk de spaarpotten van uw keuze bestellen. Op de site kunt u berekenen wat de kosten van de spaarpot zal zijn met of zonder bedrukking. Vervolgens kunt u eenvoudig de spaarpotten bestellen via de website. Als u nog vragen heeft of als u liever telefonisch besteld, kunt u gerust contact opnemen. 

 

 


Het aanbod aan spaarpotten

Het aanbod aan spaarpotten is gigantisch groot. Het is niet zonder reden dat veel mensen slagen bij Zintuig. Wij bieden relatiegeschenken aan tegen scherpe prijzen en kundige levering. Spaarpotten zijn originele relatiegeschenken en worden altijd positief ontvangen!