• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Spaarpotten, spaarvarkens
Spaarpotten, spaarvarkens

Spaarpotten bedrukken met jouw logo

Zoek je een origineel relatiegeschenk voor je collega's of klanten? Spaarpotten zijn een uitstekende keuze. Ze houden jouw boodschap langer vast bij je doelgroep dan traditionele printmedia. Door spaarpotten te bedrukken met een unieke tekst of afbeelding, versterk je de impact van je geschenk!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Het tijdloze relatiegeschenk

Spaarpotten, inclusief de klassieke spaarvarkens, zijn al jarenlang een favoriet bij iedereen. Wie heeft er nou niet een spaarpot op de plank staan? Om deze reden blijven spaarpotten een topkeuze als relatiegeschenk. Ze zijn niet alleen leuk om voor een specifiek doel te sparen, maar ook ideaal om geld opzij te zetten voor later.

Personaliseren van spaarpotten

Bij Zintuig.nl kun je kiezen om alle spaarpotten naar wens te laten bedrukken. Laat ze personaliseren met jouw logo of een inspirerende tekst. Zo zorg je ervoor dat jouw relaties altijd herinnerd worden aan wie ze de spaarpot hebben gekregen. Een motiverende tekst kan ze zelfs aanzetten om voor een specifiek doel te sparen.

Simpelweg bestellen

Op Zintuig.nl bestel je eenvoudig de spaarpotten die jij wilt. Je kunt snel uitrekenen wat de spaarpot gaat kosten, met of zonder bedrukking. Bestel vervolgens gemakkelijk via de website. Heb je vragen of bestel je liever telefonisch? Neem gerust contact met ons op.

Ruime keuze aan spaarpotten

Ons assortiment spaarpotten is enorm. Dat is precies waarom zoveel mensen bij Zintuig slagen. Wij bieden relatiegeschenken aan tegen scherpe prijzen en met deskundige levering. Spaarpotten zijn unieke relatiegeschenken die altijd positief ontvangen worden!