• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
NIEUW Pannenlappen
NIEUW Pannenlappen

Pannenlappen of over handschoenen bedrukken.

Natuurlijk kunnen we dat, wij bedrukken alles. Dus als je leuk voor de dag wil komen bij je klanten die in de keuken staan dan is een bedrukte ovenhandschoen een heel goed idee, of een bedrukte pannenlap wat feitelijk hetzelfde is. We hebben een ruim assortiment en kunnen zelfs tot full colour bedrukken. Een perfecte promotionele actie voor jou kokende doelgroep. Vraag nu een offerte aan en wij maken gratis en digitaal voorbeeld van jouw bedrukte ovenhandschoen of bedrukte pannenlap.
Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Pannenlap bedrukken, hetzelfde als het bedrukken van een pannelap!

Supergaaf als jouw klant je logo ziet als je lekker staat te koken. Wij bedrukken ovenwanten met zeefdruk zodat er nooit meer af gaat of kunnen het zelfs borduren. Bedrukte of geborduurde ovenwanten zijn verkrijgbaar in heel veel soorten maten en materialen; katoen, polyester of siliconen.

Bedrukte over handschoenen verkopen wij altijd in setjes van twee, pannenlappen met opdruk gaan in setjes van 1. Zou zitten altijd wel een model bij en een prijsklasse wat past bij jouw budget en boodschap. Iedereen kookt! Iedereen heeft een bedrukte ovenhandschoen echt nodig!