• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Producten

Aanstekers bedrukken met logo: voordelig & snel

Aanstekers bedrukken heeft verschillende voordelen, zoals dat het logo vrij groot op de aansteker kan komen. Aanstekers hebben een mooi, recht vlak, waar het logo duidelijk zichtbaar op kan worden gedrukt. Hierdoor hebben bedrukte aanstekers vaak een veel groter logo dan bijvoorbeeld pennen. Doordat mensen gemiddeld minder aanstekers in huis hebben, zijn zij eerder geneigd deze te bewaren voor als ze er een nodig hebben. Klik hier voor de mogelijkheden. 

Bedrukte asbakken 

Asbakken zijn een minder voor de hand liggend promotie-artikel geworden, omdat de regels omtrent roken de afgelopen jaren zijn aangepast. Echter zijn het op horeca-terrassen nog steeds echte eye-catchers en dus een prima middel om jouw merk onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Ontdek de mogelijkheden voor asbakken met bedrukking hier.  

Lucifers bedrukt met logo of boodschap

Lucifers bedrtukt met je logo of boodschap hebben we in vele soorten en maten. Of je nu gaat voor een lucifermapje, een luciferdoosje, een lucifermapje of een luciferboekje; we hebben het allemaal in ons assortiment