• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Luxe caps
Luxe caps

Luxe caps en petten

Hier vindt jij ons aanbod aan luxe caps en petten. Deze caps en petten gaan door hun hogere kwalieteit stof en en kleur voor een langere tijd mee. Hierdoor kunnen jouw relaties nog langer genieten van de bedrukte petjes. Bekijk hieronder snel ons volledig aanbod. 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Luxe caps of luxe petten met logo vind je bij Zintuig relatiegeschenken

Als je een pet zoekt die langer dan één seizoen meegaat, begrijpen wij dat helemaal. In deze categorie vind je petten met net wat meer detail. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld het gebruik van kleuren of de kwaliteit van de stof. Dit betekent echter niet dat je meer hoeft te betalen. We houden rekening met jouw wensen en hebben de juiste selectie voor jou gemaakt! Zo zijn we er zeker van dat je jouw luxe cap of pet met logo bij ons kunt vinden!

Persoonlijke relatiegeschenken

Met jarenlange ervaring is Zintuig gespecialiseerd in relatiegeschenken. Je kunt alle luxe caps en petten laten bedrukken naar jouw wensen. Zo kun je ze voorzien van je logo of een persoonlijke tekst. Dit maakt het geschenk nog persoonlijker voor de ontvanger. Wil je jouw luxe caps of pet met logo liever niet bedrukken? Dat is natuurlijk ook geen probleem, en je kunt de caps en petten voordelig bestellen bij Zintuig.nl. Heb je de perfecte cap of pet gevonden voor jouw relaties? Dan kun je op de pagina eenvoudig de kosten berekenen voor het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kun je met een paar klikken het artikel bestellen. Heb je liever persoonlijk contact of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.