• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Lippenbalsems
Lippenbalsems

Lippenbalsems bedrukken

Ben je op zoek naar kwalitatieve betaalbare lippenbalsems waar je je logo op kunt zetten? Dan kunnen wij jou verder helpen. De lippenbalsems die wij verkopen kun je ontwerpen met een logo. Als jij een logo erop wilt zetten is dat mogelijk.

Zodra jij je ontwerp stuurt, maken wij een gratis digitaal voorbeeld naar wens. Los van de bedrukbare lippenbalsems die wij aanbieden, bieden wij ook leuke bedrukbare make-up sets aan. neem gerust een kijkje en neem contact op als jij ergens tegenaan loopt. 


Producten

Lippenbalsem bedrukken

Reclame maken in de zomer? Investeer in lippenbalsem bedrukken

Er zijn vele promotiemiddelen die je kunt gebruiken om je bedrijf op de kaart te zetten. Zo kun je flyers uitdelen, kun je visitekaartjes laten ontwikkelen en kun je plastic tassen laten bedrukken met je logo, maar zijn er ook andere manieren om je bedrijf echt op te laten vallen. Zoek je het ideale promotiemiddel voor in de zomer? Laat dan lippenbalsem bedrukken en je hoeft niet alleen een origineel promotiemiddel, maar ook een promotiemiddel dat maanden meegaat. Meer over het bedrukken van lippenbalsem, lees je in dit artikel. 

De mogelijkheden van lippenbalsem bedrukken

De meeste mensen denken bij het woord lippenbalsem meteen aan de kleine staafjes die veel mensen standaard in hun tas bewaren, maar dit is niet de enige mogelijkheid die je hebt als je lippenbalsem wil laten bedrukken. Zo kun je er ook voor kiezen om lippenbalsem in een rond bakje te laten bedrukken met het logo van je bedrijf of lippenbalsem in een opvallend zilverkleurig bakje te laten bedrukken. Afhankelijk van uw wensen, behoeften, eisen en budget, kies zelf je lippenbalsem die je wil laten bedrukken met je logo, met een afbeelding of met een catchy tekst. 


De voordelen van het bedrukken van lippenbalsem


Er zijn enkele voordelen verbonden aan het bedrukken van lippenbalsem om reclame te maken voor je organisatie. De belangrijkste pluspunten van dit promotiemiddel, zijn de volgende:

- Lippenbalsem gaat lang mee. Flyers, folders, visitekaartjes en brochures worden snel bij het oud papier gegooid, maar lippenbalsem wordt maandenlang gebruikt.

- Lippenbalsem is leuk om te krijgen. Je maakt reclame, maar je maakt ook iemand blij met een praktisch cadeau. 

- Lippenbalsem gaat overal mee naartoe, waardoor je een groot bereik hebt met je promotiemiddel.

- Lippenbalsem wordt vaak uitgeleend. Iedere keer als de balsem inderdaad wordt uitgeleend, heb je een extra persoon bereikt met je reclamemiddel. 

- Lippenbalsem is voordelig, zelfs als je het product laat bedrukken met je logo, afbeelding of tekst naar keuze.

Daar komt nog bij dat lippenbalsem bovendien beschermend werkt in de zon en veel gebruikt wordt in de zomer, wat het een ideaal promotieproduct maakt voor in de warme zomermaanden. 

Bescherm je lippen met lippenbalsem

Wanneer de koude, donkere dagen er weer aankomen is het tijd om onszelf goed te gaan beschermen tegen de kou. Handschoenen voor warme handen, sjaals voor een warme hals. Maar hoe bescherm je je lippen? Juist, met een lippenbalsem! Een lippenbalsem laten bedrukken is echt een goed idee wanneer je een beurs of evenement hebt. Ook is een lippenbalsem bedrukt met je logo een leuk kleinigheidje voor op de toonbank van je winkel. Hiermee gaan je klanten goed beschermd de koude winterdagen tegemoet!

Wat zit er nou in Lippenbalsem?

De balsem wordt meestal gemaakt van bijenwas, menthol, kamfer en aromatische olie, en bevat soms ook vitamines of aspirine. Vooral in de lippenbalsem die in wintersportzaken wordt verkocht, zitten ook middelen die UV-filters bevatten om schade door zonnestraling te beperken.