• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Lippenbalsems
Lippenbalsems

Lippenbalsem bedrukken voor jouw merk!

Op zoek naar betaalbare lippenbalsems van hoge kwaliteit die je kunt personaliseren met jouw logo? Wij hebben precies wat je nodig hebt. Onze lippenbalsems bieden de perfecte basis voor jouw unieke logo, klaar om jouw merk te vertegenwoordigen. Zodra we jouw ontwerp ontvangen, zetten we jouw visie om in een gratis digitaal voorbeeld. Daarnaast vind je bij ons ook aantrekkelijke, bedrukbare make-up sets. Ontdek ons aanbod en aarzel niet om contact op te nemen voor hulp of advies.Producten

Zomerse promotie met bedrukte lippenbalsem

Op zoek naar een uniek promotieartikel voor de zomer? Kies voor bedrukte lippenbalsem, een origineel en duurzaam middel om je bedrijf te promoten. Ontdek hieronder alles over de mogelijkheden en voordelen van het personaliseren van lippenbalsem.

Ontwerp jouw unieke lippenbalsem

Vergeet de standaard lippenbalsem staafjes. Je hebt de keuze uit diverse designs, zoals ronde bakjes of elegante zilverkleurige houders, allemaal te personaliseren met jouw logo, een afbeelding of een pakkende tekst. Stem het volledig af op je merkidentiteit en budget.

Waarom bedrukte lippenbalsem?

Bedrukte lippenbalsem biedt tal van voordelen als promotieartikel:

- Lange levensduur: In tegenstelling tot wegwerp promotiematerialen, wordt lippenbalsem maandenlang gebruikt.

- Gewaardeerd cadeau: Iedereen wordt blij van een nuttig geschenk als lippenbalsem.

- Groot bereik: Lippenbalsem wordt overal meegenomen, wat zorgt voor een brede verspreiding van je merk.

- Deelbaar: Elke keer dat de balsem wordt uitgeleend, bereik je een nieuwe potentiële klant.

- Kostenbesparend: Ondanks de personalisatie blijft bedrukte lippenbalsem een voordelige keuze.


Ideaal voor zomer en winter

Lippenbalsem is niet alleen een zomerhit vanwege de zonbescherming; ook in de winter biedt het een essentiële bescherming tegen de kou. Een bedrukte lippenbalsem is een perfecte giveaway voor beurzen of als attentie in je winkel, zodat klanten beschermd de winter doorkomen.

Ingrediënten van lippenbalsem

Meestal gemaakt van bijenwas, menthol, kamfer, en aromatische oliën, sommige balsems bevatten ook vitamines of zelfs UV-filters om de lippen tegen zonneschade te beschermen. Dit maakt ze ideaal voor zowel dagelijks gebruik als tijdens wintersport.