• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Frisbees
Frisbees

Frisbees bedrukken in kleine of grote oplage

Bij Zintuig relatiegeschenken is het mogelijk om een frisbee met jouw logo te bedrukken. Dat kan op verschillende manieren en we hebben ook een groot assortiment frisbees. Het soort frisbee dat je kiest heeft invloed op het drukoppervlak. Als je er zeker van wil zijn dat jouw logo goed op de frisbee wordt gedrukt kun je een gratis drukproef aanvragen. Wij bieden dit aan bij zowel frisbees met opdruk in grote oplages als in kleine oplage.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Een frisbee met logo opdruk in full colour, jouw gepersonaliseerde promotie!

Een personalisatie van jouw logo op een promotieartikel kan nog wel eens lastig zijn omdat je vaak hoort dat het logo full colour is en daardoor niet op elk relatiegeschenk gedrukt kan worden. Bij onze frisbees is dat niet direct het geval. Wij bieden namelijk ook frisbees aan die je full colour kan drukken. Daardoor is het mogelijk om foto's, hoge kwaliteit designs en full colour logo's op de frisbees te drukken. 

Hoe werkt full colour opdruk op de frisbee? 

Een logo bedrukken kan op een frisbee werkt alleen als dit gebeurd op een witte frisbee of een frisbee met een wit vlak waar op gedrukt kan worden. We maken dan gebruik van speciale druktechniek waarbij we het full colour design kunnen drukken zonder dat daar verlies is in kwaliteit. Op deze manier kan je van een bedrukte frisbee een mooi relatiegeschenk maken voor in de zomer!

Voor meer vragen kun je altijd bellen met onze experts of mailen.