• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kerst en kantoor artikelen
Kerst en kantoor artikelen

Kerstartikelen bedrukken

Kerst is een mooie en bijzondere tijd. Het zijn dagen die in gezelschap worden doorgebracht. Hieronder vindt u een groot assortiment aan verschillende kerst artikelen die ideaal zijn voor op kantoor! Deze artikelen zijn allemaal te bedrukken aan de hand van uw wensen. Bekijk het aanbod hieronder en haal de kerstsfeer in kantoor!

Producten

Kerstartikelen bedrukken

 

Kerst is een mooie en bijzondere tijd. Het zijn dagen die in gezelschap worden doorgebracht. Een feest dat draait om lekker eten. Een tijd van mooie versieringen die elk huis omtovert tot een elfjesachtige omgeving. December is de maand waarin elk uur tjingle bell en andere kerstliedjes passeren op de radio. Niets is zo leuk om daar een schepje bovenop te doen. De kerstsfeer en het kerstplezier kun je vergroten door bedrukte kerstartikelen uit te delen tijdens pakjesavond.

 

Kerstartikelen bedrukken voor familie en vrienden

 

Op zoek naar unieke en leuke geschenken voor je relatie? Laat kerstartikelen bedrukken! Hoe leuk is het om op pakjesavond bedrukte kerstartikelen weg te geven of te ontvangen. Zoals een kerstsok met een mooie quote of een kerstbal met een foto van een mooie herinnering. De gever geeft iets persoonlijks, iets waar energie in is gestoken. De ontvanger zal dit uiteraard altijd waarderen. Een uniek en persoonlijke kerstcadeau krijgen is namelijk ook erg bijzonder!Kerstartikelen bedrukken voor op kantoor

  

Kerst is een prachtig moment om eens goed tijd te investeren in relaties. Kerst draait altijd om gezelschap, vriendschap en uiteraard de cadeautjes. Combineer deze drie elementen en verplaats deze gedachtegang naar je bedrijf. Hoe leuk is het om je klanten te verassen met bedrukte kerstartikelen van jouw bedrijf. Je kunt de kerstproducten laten bedrukken met het logo van je bedrijf of een foto erop laten plaatsen van een leuke herinnering.

 

 

Ook kun jij je medewerkers verassen door kerstproducten te bedrukken met een leuke foto van een bedrijfsuitje of het logo van je bedrijf. Stop het bedrukte kerstartikel in de kerstpakketten. Het is als werknemer altijd leuk om toch iets persoonlijks van de baas te krijgen.


Kerstartikelen bestellen bij Zintuig

  

Bij Zintuig hebben we al jarenlang ervaring met het bedrukken van kerstartikelen. Het is namelijk algemeen bekend dat gepersonaliseerde kerstspulletjes een genot teweeg brengen bij iedere ontvanger.

 

  

Zintuig beschikt over een breed assortiment aan kerstartikelen die je kunt laten bedrukken. Je hebt de keus uit plastic of glazen kerstballen, (stervormige) kerstboomhangers, kerstsokken, heerlijke chocoladeletters, waxine licht houders, kerstkaarsjes, leuke sneeuwvlokken en nog veel meer! Bekijk ons assortiment door en doe inspiratie op. Kies wat het beste bij jouw relaties past.

 

Bijkomende voordelen die de kerst alleen maar beter maken is dat je bij Zintuig:

  

kerstartikelen bestellen kan zonder account

wij de beste prijs garanderen

je een gratis sample opgestuurd krijgt na bestelling