• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Borrel glazen
Borrel glazen

Borrelglazen bedrukken

Bestel bij Zintuig.nl je eigen borrelglaasjes voor je personeel of relaties. Een goede borrel hoort natuurlijk geschonken te worden in een goed borrelglas. Bekijk snel het volledige aanbod borrelglaasjes hieronder en vindt het perfecte glas voor jouw relaties.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Een borrelglas als relatiegeschenk

Een borreltje op zijn tijd is best lekker, toch? Goede borrelglazen zijn niet altijd voorhanden. Bij Zintuig.nl hebben we een speciale selectie gemaakt in ons relatiegeschenken aanbod, vol met kwalitatief goede borrelglaasjes. Wij vinden het belangrijk dat een borrelglas niet ontbreekt.

Bedrukte of onbedrukte borrelglazen

Wil je bedrukte of onbedrukte borrelglazen? Het is geen probleem. Door jouw borrelglazen te bedrukken zorg je ervoor dat de borrelglaasjes een uniek relatiegeschenk worden voor je werknemers en relaties. Relatiegeschenken versterken je imago. Dit effect versterk je door te kiezen voor een uniek relatiegeschenk zoals het borrelglas. Drink een borreltje uit je eigen borrelglas! Op de pagina van de borrelglaasjes kun je eenvoudig berekenen wat de kosten zijn bij het gewenste aantal met de gewenste opdruk. Vervolgens kun je met een paar klikken de gewenste glaasjes bestellen. Bestel je liever telefonisch of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.