• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Borrel glazen
Borrel glazen

Borrelglazen bedrukken

Bestel bij ZIntuig.nl uw eigen borrelglaasjes voor uw personeel of relaties. Een goede borrel hoort natuurlijk geschonken te worden in een goed borrelglas. Bekijk snel het volledige aanbod borrelglaasjes hieronder en vindt het perfecte glas voor uw relaties. 

Producten

Een borrelglas als relatiegeschenk

Een borreltje op zijn tijd is best lekker. Toch zijn goede borrelglazen niet altijd in de buurt. Zintuig.nl heeft een speciale selectie gemaakt in haar relatiegeschenken aanbod vol met kwalitatief goede borrelglaasjes. Wij vinden het belangrijk dat een borrelglas niet ontbreekt. 


Bedrukte of onbedrukte borrelglazen

Bedrukte of onbedrukte borrelglazen? Het is geen probleem. Door uw borrelglazen te bedrukken zorgt u ervoor dat de borrelglaasjes een uniek relatiegeschenk worden voor uw werknemers en relaties. Relatiegeschenken versterken uw imago. Dit effect versterkt u door te kiezen voor een uniek relatiegeschenk zoals het borrelglas. Drink een borreltje uit uw eigen borrelglas! Op de pagina van de borrelglaasjes kunt u eenvoudig berekenen wat de kosten zijn bij het gewenste aantal met de gewenste opdruk. Vervolgens kunt u met een paar klikken de gewenste glaasjes bestellen. Besteld u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 


12-04-2017