• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Cool fit
Cool fit

Bedrukte sportshirts met cool fit technologie.

Cool fit is zeer elastisch weefsel van ademend materiaal en zorgt voor effectieve compressie en een uitstekend draagcomfort. 

Daarnaast heeft dit stof optimale ventilerende- en transpiratievocht afvoerende eigenschappen met als gevolg dat het shirt ook steeds goed droog blijft. 

Wij bedrukken de shirts met een speciale techniek waardoor het shirt in excellente conditie blijft.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Cool fit sportkleding

CoolFit is een type materiaal dat vaak wordt gebruikt in sportkleding en sportkledingaccessoires. Het staat bekend om zijn vochtafvoerende eigenschappen en ademend vermogen, wat het ideaal maakt voor sportieve activiteiten en intense workouts.

CoolFit materiaal is meestal samengesteld uit synthetische vezels zoals polyester en elastaan. De belangrijkste kenmerken van CoolFit materiaal zijn:

Vochtafvoer

CoolFit materiaal is ontworpen om zweet en vocht van het lichaam af te voeren, waardoor het snel verdampt. Dit helpt de drager droog te blijven tijdens het sporten en voorkomt dat zweet zich ophoopt op de huid.

Ademend vermogen

Het materiaal is ademend, wat betekent dat het lucht doorlaat. Dit bevordert een goede luchtcirculatie en helpt oververhitting te voorkomen, wat vooral belangrijk is tijdens intensieve fysieke activiteiten.

Comfort

Door zijn vochtafvoerende en ademende eigenschappen biedt CoolFit materiaal een hoog niveau van comfort. Sporters voelen zich meestal comfortabeler en koeler bij het dragen van kleding gemaakt van dit materiaal.

Elastisch

Vaak bevat CoolFit materiaal elastaan, waardoor het stretchy en flexibel is. Dit zorgt voor bewegingsvrijheid en maakt het geschikt voor sportieve activiteiten die veel beweging vereisen.

Sneldrogend

Doordat het vocht snel verdampt, droogt CoolFit materiaal over het algemeen snel, wat handig is voor herhaalde trainingssessies.

Vanwege deze eigenschappen wordt CoolFit materiaal veel gebruikt in sportkleding, zoals sportshirts, leggings, sport bh's en andere kledingstukken die atleten en sporters helpen om comfortabel en droog te blijven tijdens hun trainingen en wedstrijden. Het draagt bij aan de algehele prestaties en het comfort van de drager tijdens sportieve activiteiten.

Coolfit materiaal bedrukken 

CoolFit is een populaire keuze voor sportieve kleding vanwege zijn vochtafvoerende en ademende eigenschappen, maar het wordt niet in alle sportkleding gebruikt.

Sommige sportmerken gebruiken CoolFit materialen als een belangrijk onderdeel van hun sportkledinglijnen, terwijl anderen verschillende materialen en technologieën kunnen combineren om de gewenste prestaties en comfort te bereiken. Het exacte percentage kan dus variëren van merk tot merk en van kledingstuk tot kledingstuk.

Over het algemeen kun je verwachten dat CoolFit materiaal vaker wordt gebruikt in sportkleding voor activiteiten waarbij intensief zweten en lichaamsbeweging betrokken zijn, zoals hardlopen, fietsen, fitness en andere cardiovasculaire oefeningen. Het is raadzaam om het productlabel of de productbeschrijving te controleren bij het kopen van sportkleding om te zien of het CoolFit materiaal bevat, als dat belangrijk voor je is.

Coolfit als relatiegeschenk 

Het schenken van CoolFit sportkleding als relatiegeschenk kan een slimme en doordachte zet zijn. Sportkleding is een praktisch en nuttig geschenk, vooral voor actieve relaties. Het geeft je de kans om je bedrijfslogo of merk te laten zien en te associëren met een gezonde levensstijl. Bovendien toon je waardering voor je relaties door hen te voorzien van hoogwaardige sportkleding die comfort en prestaties bevordert tijdens fysieke activiteiten. Het resultaat is een geschenk dat niet alleen gewaardeerd wordt, maar ook je merkpromotie en klantloyaliteit versterkt.