• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Markeerstiften - markeersets
Markeerstiften - markeersets

Markeerstiften bedrukken, dan blijft u in beeld!

Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

Markeerstiften goedkoop bedrukken bij zintuig.nl

Markeerstiften, markers of highlighters worden in het bedrijfsleven steeds vaker gebruikt. Een markeerstift kan iemand helpen om evenementen te herinneren of belangrijke punten aan te strepen. Als bedrijf kunt u hierop inspelen met het bedrukken van een marker. Als zakelijk relatiegeschenk is een marker natuurlijk niet het eerste waar u aan denkt maar deze wordt wel degelijk gebruikt. Een highlighter is ook het ideale geschenk voor een kinderdagopvang of in de basisonderwijs. 

Een marker bedrukken naar uw wens

Het is een gegeven feit dat bedrukte markers werken, daar hoeven we het ook niet over te hebben. Wat voor u interessant is, is waarom u de markers bij zintuig moet bedrukken. Als u ervoor kiest om highlighters bij Zintuig te laten bedrukken kunt u de stift geheel naar eigen wens laten bedrukken. Dit is voor u natuurlijk een groot voordeel omdat u dan de bedrukte markeerstift naar eigen wens kunt maken. Zintuig heeft ook een groot assortiment aan markeerstiften, markers en highlighters met een variatie van origineel, grappig en goedkoop. Voor ieder wat wils dus. 

Bedrukte markeerstiften vergelijken

U wilt eerst nog even kijken bij onze concurrentie? Dat mag, bij Zintuig kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u de juiste prijs vind voor het bedrukken van uw markers. Geheel vrijblijvend betekent dat u een offerte kunt aanvragen zonder dat u ergens aan vast zit. U kunt wel een belletje verwachten van onze salesafdeling om uw wensen door te nemen maar Zintuig staat voor een persoonlijke en goede service, opdringen staat dus niet in ons boekje. Mocht u na de prijsvergelijking een leverancier gevonden hebben die goedkoper is dan ons dan horen wij dat graag van u, wij zullen er dan alles aan doen om voor u de beste prijs te vinden.