• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Aanstekers bedrukken
Aanstekers bedrukken

Aanstekers bedrukken

Een kaarsje, een sigaar of de open haard. Verrassend vaak wordt de aansteker bekeken en gebruikt, een prima plek voor je logo, bedrukt op voorkant en achterkant, in elke kleur en altijd tegen de beste prijs. Aanstekers met opdruk, altijd goed!

Producten

Relatiegeschenk? Aansteker bedrukken! 


Als jij je relatie met je (potentiële) klanten wilt verstevigen of uitbouwen door middel van een relatiegeschenk, staan je vele mogelijkheden ter beschikking. Zo kun je denken aan de bekende balpennen, maar ook zonnebrillen, bidons, powerbanks en sporttassen behoren tot de mogelijkheden. Een praktisch bruikbaar geschenk wordt hoe dan ook gewaardeerd. Bovendien profiteer je met een dergelijk handig geschenk van het feit dat je naam keer op keer 'in beeld' komt, zowel bij de gebruiker als bij zijn of haar omgeving. Een bedrukte aansteker past uitstekend in deze categorie - en uiteraard kun je deze op deze site in vele soorten en kleuren bestellen!

Bedrukte aansteker: altijd handig!

Zoals gezegd vallen praktische artikelen doorgaans goed in de smaak als relatiegeschenk. Een aansteker bestellen met daarop een afdruk van bijvoorbeeld je logo of bedrijfsnaam is dan ook een goede zet. Of het nu om een geschenk gaat op beurzen, in cafés, tijdens jubilea of open dagen, een plastic aansteker bedrukken is een goedkope en effectieve manier om je klanten te bereiken. Uiteraard hebben alle aanstekers uit ons assortiment een verstelbare vlamhoogte. Bovendien voldoen deze meest geliefde premiums uit ons aanbod aan de Europese wetgeving EN13869 aangaande de kindveiligheid van aanstekers.


Uitgebreid assortiment

Ons assortiment aan bedrukte aanstekers is groot, dus het moet al wel raar lopen wil er geen model bij zitten dat naar je zin is. Zo kun je kiezen uit wegwerpaanstekers of navulbare exemplaren. Ook omvat ons aanbod aanstekers die tevens dienst kunnen doen als flessenopener en uitvoeringen met LED. Bovendien kun je in dit productsegment kiezen voor een sfeervolle kaarsenaansteker (bijzonder geschikt in de aanloop naar de feestdagen) en een BBQ aansteker die het goed doet in de zomermaanden (al dan niet in combinatie met een BBQ-pakket). Wil je er zeker van zijn dat je relatiegeschenk in de vorm van een bedrukte aansteker goed wordt ontvangen, kies dan vooral voor onze bestseller, de platte elektronische en navulbare aansteker. Met deze aansteker met opdruk bestel jij je relatiegeschenk wel héél voordelig! Maar uiteraard bieden ook de andere aanstekers jevolop mogelijkheden om goed voor de dag te komen bij je klanten. 


Bereik je klanten

Een plastic aansteker bedrukken is een van de snelste en voordeligste manieren om je klanten op een sympathieke manier te bereiken. Je geeft er een bruikbaar geschenk mee weg dat er in het dagelijks gebruik voor zal zorgen dat je naam continu onder de aandacht komt. Het is bovendien een cadeau dat past bij de meest uiteenlopende gelegenheden en in alle jaargetijden. Vanzelfsprekend heb je de keuze uit vele kleuren en modellen. Kortom, ben je op zoek naar relatiegeschenken? Plastic aanstekers bestel je vandaag nog met een paar simpele muisklikken in onze webshop!

Wil je meer geven dan alleen goedkoop bedrukte aanstekers? Bekijk dan ons assortiment asbakken bedrukken voor een extra aanvulling!