• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Badgehouders en pashouders
Badgehouders en pashouders

Badges bedrukken

Naambadges zijn onmisbaar op beurzen, grote evenementen, of binnen een winkelketen, waar ze zorgen voor onmiddellijke herkenning. Op plaatsen waar veel mensen samenkomen, is het belanrijk dat je bedrijf snel herkend wordt en dat namen duidelijk zichtbaar zijn. Ons uitgebreide assortiment aan badges en badgehouders biedt de perfecte oplossing voor jouw bedrijf of evenement. Ontdek snel het ideale model voor jouw situatie.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Vind jouw naambadges en badgehouders bij Zintuig

Op zoek naar naambadges of badgehouders? Zintuig heeft wat je nodig hebt. Of het nu een beurs, een evenement of een grote winkelketen is, onze badges garanderen herkenning. In een omgeving met veel bedrijven is het essentieel dat je merk en naam opvallen. Onze naambadges en badgehouders, die je kunt personaliseren met je naam of bedrijfslogo, zorgen ervoor dat de drager direct herkenbaar is. Met onze expertise in relatiegeschenken vind je gegarandeerd de naambadge die bij je past.

Personaliseer met jouw bedrijfslogo

Wil je je naambadge of badge houder personaliseren met je bedrijfslogo? Geen probleem. Je kunt kiezen voor bedrukking, maar het is geen must. Veel van onze badges en houders zijn uitgerust met een handig trekkoord en kunnen zelfs in full colour bedrukt worden met de logotop methode. Dit maakt ze het perfecte relatiegeschenk voor je werknemers of zakenrelaties en een must-have voor congressen of seminars. Naast naambadges en badgehouders biedt Zintuig een breed scala aan andere relatiegeschenken.

Gemakkelijk en snel bestellen

Onze naambadges en badgehouders bestel je moeiteloos via Zintuig.nl. Heb je de ideale badge gevonden? Bereken dan snel en eenvoudig de kosten voor het gewenste aantal en de bedrukking naar keuze. Met slechts enkele klikken plaats je jouw bestelling. Liever telefonisch bestellen of heb je vragen? Wij staan klaar om je te helpen.