• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Badgehouders en pashouders
Badgehouders en pashouders

Badges bedrukken

Naambadges zijn vooral handig op beurzen, grote evenementen of een winkelketen. Deze badges zorgen voor een herkenning. Bij grote ontmoetingsplaatsen in het belangrijk dat men herkent wordt en de naam bekend is, badges zorgen hiervoor. Bekijk hieronder snel ons volledige aanbod aan badges en badgehouders, en vindt het perfecte exemplaar voor jouw bedrijf of event. 

Producten

Naambadges en badgehouders bij Zintuig

Bent u op zoek naar naambadges of badgehouders? Dan bent u bij Zintuig op het juiste adres. Badges doen het vooral goed op beurzen, evenementen of grote winkelketens. Badges zorgen voor herkenning. Bij ontmoetingsplaatsen waar veel bedrijven zijn, is het belangrijk dat uw imago en naam bekend is. Naambadges of badgehouders lenen zich hier uitstekend voor. Voorzien van een naam of van een bedrijfslogo zorgt een badges ervoor dat de persoon die hem draagt herkent wordt. Zintuig is gespecialiseerd in relatiegeschenken. Zodoende weten wij zeker dat er voor u een naambadge bij zit!


Naambadges en badgehouders met uw bedrijfslogo

Het is geen probleem als u uw naambadge of badgehouder wilt bedrukken met uw bedrijfslogo. Bedrukking is een optie maar geen vereiste. Veel naambadges en badgehouders hebben een trekkoord tussen de houder en de plek waar deze is bevestigd. Bovendien kunnen een aantal badgehouders full colour worden bedrukt volgens de logotop methode. Dit is een uitstekend relatiegeschenk voor uw werknemers of relaties. Het is een ' must' voor elk congres of seminar. Tevens heeft Zintuig naast denaambadges en badgehouders nog genoeg andere relatiegeschenken.


Eenvoudig bestellen

De naambadges en badgehouders zijn eenvoudig te bestellen op de website van Zintuig.nl. Als u de perfecte badges heeft gevonden, dan kunt u op de pagina snel de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.