• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Wierook, aroma, well being
Wierook, aroma, well being

Wierook als relatiegeschenk

Geur is bepalend. De neus van mensen is misschien wel het belangrijkste Zintuig. Consumenten laten zich beinvloeden door geuren. Zo verkoopt een bakker die naar vers brood ruikt meer dan een bakker die dit niet heeft. Uit deze kennis is het begrip geurmarketing ontstaan. Met deze artikelen kunt u uw relaties zintuigen prikkelen. Bekijk het aanbod hieronder en vindt de perfecte geur voor uw bedrijf.

Wil je eerst zien hoe je logo erop komt?  Natuurlijk kan dat!

Selecteer het product, upload je logo en vertel je wensen, dan gaan wij aan de slag.

Volg de stappen naar een gratis digitaal voorbeeld met je bedrukking.

Producten

Wierook als relatiegeschenk

Geur is bepalend. De neus van mensen is misschien wel het belangrijkste Zintuig. Consumenten laten zich beïnvloeden door geuren. Zo verkoopt een bakker die naar vers brood ruikt meer dan een bakker die dit niet heeft. Uit deze kennis is het begrip geurmarketing ontstaan. Mensen voelen zich op hun gemak of ontspannen bij bepaalde geuren. U kunt met de wierook en geurkaars sets van Zintuig.nl uw relaties deze ontspanning geven. Bij Zintuig.nl hebben wij een aanbod aan verschillende geurkaarsen en wierookstokjes die uw klanten een rustgevende geur kunnen bezorgen. 


Bedrukken en bestellen

De verpakkingen kunnen bij Zintuig.nl allemaal bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Door ze te laten bedrukken kunt u ervoor zorgen dat u in de gedachten blijft van de ontvanger. De geursets kunt u eenvoudig bestellen op de website van Zintuig.nl. u kunt gemakkelijk berekenen wat de kosten zullen zijn voor de geursets met of zonder bedrukking. De geursets kunt u via de website bestellen. Heeft u vragen of verlangt u advies? Neem dan gerust contact op.********************************************************************************************************************

 

Wierook als hip relatiegeschenk!

Bent u op zoek naar lekkere luchtjes voor in de woonkamer en keuken van uw doelgroep? Gebruik dan wierook als relatiegeschenk. Het assortiment van wierook bestelt u in de vorm van een wierookset, glazen aromaverspreider, kaarsenset, wierookset, wierookstokjes en nog veel meer! Kijk snel bij de relatiegeschenken en oordeel zelf!


De geschiedenis van wierook

Wierook wordt door de meest uiteenlopende volkeren gebruikt. De verhalen zijn niet helemaal duidelijk. Zo wordt er gezegd dat wierook al meer dan 2000 jaar bestaat, maar dat is niet meer te achterhalen. Verblijd uw relaties met de lekkere lucht van wierook!