• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Wierook, aroma, well being
Wierook, aroma, well being

Wierook als relatiegeschenk

Geur speelt een cruciale rol in onze beleving. Onze neus is wellicht ons meest essentiële zintuig. Geuren hebben invloed op consumentengedrag. Denk maar aan de geur van vers brood bij een bakker, wat onbewust meer klanten aantrekt. Vanuit dit inzicht is geurmarketing ontstaan. Met wierook en geurkaarsen van Zintuig.nl kun jij de zintuigen van jouw relaties op een positieve manier prikkelen. Ontdek ons aanbod en kies de perfecte geur die past bij jouw bedrijf.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Wierook: een ontspannend relatiegeschenk

Geuren beïnvloeden ons gevoel van comfort en ontspanning. Met de wierook- en geurkaarsensets van Zintuig.nl kun je jouw relaties dit gevoel van ontspanning schenken. We bieden een divers assortiment aan geurkaarsen en wierookstokjes die jouw klanten kunnen voorzien van een serene geurervaring.

Personaliseren en bestellen

Bij Zintuig.nl kun je de verpakkingen volledig naar wens laten bedrukken. Door te kiezen voor bedrukking blijf je positief in de gedachten van de ontvanger. Het bestellen van jouw gepersonaliseerde geursets is eenvoudig via onze website. Je kunt snel uitrekenen wat jouw geursets gaan kosten, met of zonder bedrukking. Heb je hulp nodig of wil je advies? We staan voor je klaar.

Wierook: een trendy relatiegeschenk

Op zoek naar die perfecte geur voor in de leefruimtes van jouw doelgroep? Kies voor wierook als relatiegeschenk. Ons assortiment bevat diverse opties, van wierooksets tot glazen aromaverspreiders en kaarsensets. Ontdek onze relatiegeschenken en bepaal zelf wat het best past bij jouw relaties.

De historie van wierook

Wierook wordt al eeuwenlang door diverse culturen gebruikt. De exacte oorsprong is wat nevelig, met verhalen die suggereren dat het al meer dan 2000 jaar oud is. Verras jouw relaties met de aangename geuren van wierook en creëer een blijvende herinnering.