• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bedrukt fruit
Bedrukt fruit

Bedrukt fruit! Val op met deze gezonde give-away!

Als je voor een give-away kiest dan wil je daar natuurlijk mee opvallen. Ons bedrukt fruit is een echte eye-catcher én een gezonde traktatie voor je personeel of relaties. Een mooie fruitschaal met heerlijk fruit wat bedrukt is met je bedrijfslogo of tekst valt enorm op en zal veel positieve reacties geven. Kies voor gezond en verstandig en kies voor bedrukt fruit!

Wil je eerst zien hoe je logo erop komt?  Natuurlijk kan dat!

Selecteer het product, upload je logo en vertel je wensen, dan gaan wij aan de slag.

Volg de stappen naar een gratis digitaal voorbeeld met je bedrukking.

Producten

Bedrukt fruit bij Zintuig.nl

Tijdens een beurs of evenement wil je uiteraard opvallen met jouw bedrijf. Daarvoor sta je tenslotte op een beurs. En in de huidige tijdsgeest wil je dan natuurlijk wel een beetje gezond opvallen! Bij Zintuig.nl bedrukken verschillende soorten fruit met eetbare inkt. Zo heb je een ontzettend leuke en ook nog gezonde manier om je bedrijf te promoten, bijvoorbeeld door fruit te bedrukken met jouw logo.

Bedrukte appel, kraakvers

De versheid wordt gegarandeerd door de manier van bedrukken en bewaren in de eigen gekoelde ruimte. Het bedrukken van fruit doen we met eetbare inkt of wanneer mogelijk met een lasergravure. We leveren deze producten voornamelijk aan bedrijven voor op evenementen en beurzen. Maar we leveren ook bedrukt fruit voor openingen, ziekenhuizen of bedrijven die hun personeel een gezonde traktatie willen geven. Het hele proces, van ontwerp, drukwerk en levering, duurt ongeveer twee weken, maar het proces kan indien nodig worden versneld. We hebben geen maximum dat je kunt bestellen, “the sky is the limit” bij ons.

Fruit bedrukken met logo is populair

Bedrukt fruit met je logo of tekst erop is erg populair omdat mensen tegenwoordig meer bezig zijn met hun innerlijke gezondheid. We verkopen bedrukte appels het meest omdat ze niet geschild hoeven te worden. Appels zijn gemakkelijk en praktisch. Verder gebruiken we stevige fruitsoorten, die het hele jaar door verkrijgbaar zijn.

Appels en andere fruitsoorten kunnen ook worden geleverd in verschillende verpakkingen. We kunnen ze in geschenkverpakkingen leveren die geheel bedrukt worden in eigen design en we kunnen ze leveren in fruitkisten die we in verschillende formaten hebben. Ook deze kisten kunnen we bedrukken met je eigen logo.   

Fruit is een milieuvriendelijk, afvalvrij alternatief voor promotieartikelen. We gebruiken geen verpakking - iedereen kan het zo mee naar huis nemen en opeten! Ook al is het een kortstondige attentie, het is een gedenkwaardige door de positieve impact. De nieuwigheid van het zien van een logo op fruit wordt gegarandeerd gefotografeerd en gedeeld door de ontvangers op socialmedia.

Stuur je belangrijkste klanten bedrukt fruit per koerier. Stuur een "Save the Date" naar je bruiloftsgasten op een bedrukt fruit in een mooie geschenkverpakking, of bewaar een gevulde schaal met bedrukt fruit in de hal van je hotel of kantoor. Voor promotionele weggeefacties en meer zijn deze producten een geweldig alternatief voor traditionele give aways.

Voordelen van bedrukt fruit als give away:

  • een gezond alternatief voor relatiegeschenken
  • snel te leveren
  • altijd super vers
  • zorgt bij de ontvanger voor een positief gevoel
  • in kleine en grote aantallen te leveren

Neem vandaag nog contact met ons op via onze de chatfunctie op onze website of via mail op sales@zintuig.nl. Je kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken via nummer: 035-6956000. Ons team staat voor je klaar!