• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Sokken bedrukken
Sokken bedrukken

Sokken bedrukken of borduren voor de promotie van je bedrijf of vereniging

Sokken kunnen met elk design worden ontwerpen. Ben je op zoek naar een artikel dat ideaal past bij je huisstijl? Sokken bedrukken of borduren is de beste optie! Klaar in de volgende 3 stappen: 

  1. Kies een sok uit die je wil laten ontwerpen
  2. Bepaal in welke kleuren je de sok wilt ontwerpen (bijv. gele sok met blauwe motieven)
  3. Neem contact met ons op via 035 6956000 of sales@zintuig.nl en wij maken een gratis voorstel voor je
Producten

Bedrukte sokken

Een relatiegeschenk kan functioneren als promotiemateriaal maar ook als bedankje of als presentje. Voor een bedrukte sok is dit niet anders. Een sok kan makkelijk worden gepersonaliseerd en daardoor geheel naar jouw wens worden ontwikkeld. Op deze manier heb je unieke en speciale sokken waardoor je promotionele boodschap goed zal overkomen. Je gepersonaliseerde sokken kun je in alle kleuren laten borduren of bedrukken.

Sokken zijn het meest gedragen kledingstuk wereldwijd en zijn een must have voor iedereen van elke leeftijd. Mensen hebben sokken nodig, dus waarom de mensen niet blij maken met gratis sokken?

Wij hebben sokken in bijna alle soorten, maten en kleuren. In alle gevallen bieden wij de mogelijkheid om de sokken te voorzien met jou tekst of logo. Onze eigen ontwerpstudio kan op basis van je wensen een proefontwerp voor je maken. 

Sokken bedrukken of sokken borduren is eenvoudig en effectief. Zintuig verkoopt sokken met opdruk die je kunt laten inweven, borduren of bedrukken. Sokken met logo of persoonlijke tekst is een origineel relatiegeschenk voor iedereen. 

Sokken bedrukken in alle soorten

De sokken worden gemaakt van  80% Katoen, 17% polyamide en 3% elastiek, maar dit kan naar jouw wensen worden aangepast. Zo hebben wij ook badstof sokken en zelfs sokken met bamboemateriaal!

Daarnaast hebben wij ook sokken van gerecycled textiel. Het proces van gerecycled textiel omzetten naar nieuwe sokken is zeer interessant en natuurlijk goed voor het milieu. Bekijk ons filmpje voor meer informatie hierover. 

Sokken laten bedrukken of borduren, snel geleverd

Wij kunnen sokken full colour bedrukken door middel van sublimatiedruk. De sokken kunnen geweeft worden in 4 kleuren plus de kleur van de sok. Sokken borduren kan op verschillende manieren. Je hebt alle vrijheid om de sokken zelf te ontwerpen en te laten bedrukken met jouw persoonlijke tekst of logo. De sokken die Zintuig.nl aanbiedt zijn van goede kwaliteit en zijn meerdere malen getest door onze fabrikanten. 

Kleuren: Elke kleur

Levertijd bedrukt: 3 weken na goedkeuring van de drukproef

Levertijd geweven: 10-20 werkdagen na goedkeuring op de drukproef

Minimale afname gewoven sokken: 50 paar

Minimale afname full colour bedrukte sokken: 100 paar

Opdrukmethode: Sublimatiedruk, ingeweven, borduren

Opdrukruimte: Gehele sok

Hoe kun je sokken personaliseren?

Je kunt verschillende sokken zelf ontwerpen. Van kindersokken tot aan kerstsokken met naam. Elke soort sok kun je zelf ontwerpen. Het is eigenlijk heel simpel om je eigen sok te personaliseren, je beslist over elk detail in de sok! 

Kies de sok die u wilt personaliseren, kies de kleur van de sok en kies de decoratie die je op de sok geborduurd wil hebben, hier kun je kiezen voor een logo, een tekst of de gehele sok vol met kleine decoraties

Hoeveel kleuren zijn er mogelijk op mijn logosokken?

De sokken kunnen geweeft worden in 4 kleuren plus de kleur van de sok, dat betekent dat je bijvoorbeeld een witte sok met jou 4 kleurige logo bij elkaar wordt geweeft.

Sokken borduren kan op verschillende manier, zie het plaatje in dit artikel. Je hebt alle vrijheid om sokken zelf te ontwerpen en bedrukken met de tekst of logo die je wilt. De sokken die Zintuig aanbiedt zijn van goede kwaliteit en zijn meerdere malen getest door textiel fabrikanten. Ben je opzoek naar goede kwaliteitssokken die je kunt borduren of bedrukken met je logo, neem dan snel een kijkje in ons ruime assortiment sokken.

Waarom sokken bedrukken of borduren een goed idee is!

De wereld draait om marketing vandaag de dag, en bedrukte sokken zijn ook promotionele items die de nieuwste rage zijn onder de bedrijven bij het promoten van hun merknaam! Maar voordat we de marketing en fijne kneepjes bespreken laten we eens kijken wat een custom sok eigenlijk is en hoe het verschilt met een sok die we elke dag gebruiken.

Sokken zijn in principe schoeisels die gedragen worden over onze voeten om ons warm te houden en al het zweet dat daar geproduceerd wordt te absorberen. (de zweetklieren in onze voeten zijn vaak hyperactief!) Ze zijn ook de voorwaarden voor het dragen van een schoen, zorgen voor comfort en verbergen onze voeten! Zonder grap, sokken zijn een belangrijke kleding accessoires, vooral in de winterse landen waar men warm moet blijven. Voeten worden gezien als het belangrijkste onderdeel van het lichaam om warm te houden, dit is nodig om uzelf comfortabel te voelen. (heb jij je ooit gerealiseerd dat je niet lekker kunt rusten of slapen met koude voeten?)

Gepersonaliseerde sokken

Voor het laten maken van gepersonaliseerde sokken kun je contact opnemen met onze experts op de verkoopafdeling. 

Goedkope sokken bedrukken of borduren

Sokken bedrukken heel eenvoudig en effectief. Zintuig verkoopt sokken met een opdruk die je kunt inweven, borduren of bedrukken. Sokken met een logo of tekst is een origineel geschenk. Daarnaast is een sok eenvoudig te versturen naar je doelgroep via de post, dit maakt het efficiënt om zo je naamsbekendheid te promoten en om jouw klanten te verrassen.

Sokken inweven met uw logo kan vanaf 120 stuks.
Sokken met een full colour logo vanaf 100 stuks.


kerstsokken bedrukken

kerstsokken bedrukken


Sportsokken bedrukken

We hebben sokken in bijna alle soorten en maten, van dikke hoge wintersokken tot dunne lage sportsokjes. In alle gevallen bieden we je de mogelijkheid om de sokken te bedrukken en van jouw tekst of logo te voorzien. Onze studio kan op basis van jouw wensen een designvoorstel doen.

Voor goedkope en voordelige sokken met jouw bedrukking kun je snel een kijkje nemen op onze website. Alle prijzen zijn inclusief bedrukking! Als je ergens vragen over hebt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag met het beantwoorden van al je vragen.

Neem contact met ons op via:

Mail: sales@zintuig.nl
Tel: 035-6956000