• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
USB sticks - memorysticks scherp geprijsd
USB sticks - memorysticks scherp geprijsd

USB sticks bij Zintuig.nl

Hier vind je een breed assortiment aan verschillende soorten en maten USB-sticks. Tegenwoordig is de USB-stick onmisbaar in huis en op kantoor. Je kunt alle USB-sticks laten bedrukken volgens jouw wensen. Bekijk snel het aanbod hieronder en ontdek alle mogelijkheden.Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Memory stick bestel je bij Zintuig relatiegeschenken  

Voor de beste deal in USB-sticks moet je bij Zintuig relatiegeschenken zijn. Hier vind je meer dan 100 verschillende soorten memory sticks. Zintuig importeert deze USB-sticks rechtstreeks uit China en houdt de markt scherp in de gaten. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal op bedrukte USB-sticks!

Nu USB-sticks tegen lage prijzen worden aangeboden, zijn ze niet meer weg te denken als relatiegeschenk. Waar bedrijven vroeger vaak kozen voor een bedrukte pen, willen ze nu iets extra's. En waarom ook niet? Een memory stick is een uitstekend cadeau met een lange levensduur en hoge attentiewaarde!

Memory stick bedrukken met jouw eigen tekst of logo  

Maak jouw memory stick nog persoonlijker door deze te bedrukken met een logo of een leuke tekst. Zo zullen jouw klanten het relatiegeschenk nog meer waarderen, maar nog belangrijker, ze zullen jouw merk of bedrijf op waarde schatten! Deze geschenken helpen jou bij het versterken van je imago, zeker als klanten denken dat je dit speciaal voor hen doet. Heb je de perfecte USB stick gevonden voor jouw relaties of personeel? Dan kun je op de pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen voor het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kun je met een paar klikken het artikel bestellen. Wil je liever telefonisch bestellen of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.