• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
USB sticks - memorysticks scherp geprijsd
USB sticks - memorysticks scherp geprijsd

USB sticks bij Zintuig.nl

Hieronder vindt u een groot assortiment aan verschillende soorten en maten usb sticks. Tegenwoordig is de USB stick niet meer weg te denken uit huis en kantoor. Alle USB Sticks kunt u laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Bekijk hieronder snel het aanbod en ontdek de mogelijkheden.


Producten

Memory stick bestelt u bij Zintuig relatiegeschenken

beste deal usb sticksDe memory stick met opdruk bestelt u bij Zintuig relatiegeschenken. Zintuig levert meer dan 100 verschillende soorten memory sticks. Zintuig importeert deze usb-sticks direct vanuit China, en houdt de markt scherp in de gaten. Hierdoor bieden wij u gegarandeerd de Beste Deal op bedrukte usb sticks! 

Nu de usb sticks voor lage prijzen worden aangeboden is het niet meer weg te denken als relatiegeschenk. Waar bedrijven vroeger stopten bij een bedrukte pen willen ze nu meer, en waarom niet? De memory stick is een uitstekend cadeau met een lange levensduur en grote aandachtswaarde!Memory stick bedrukken met uw eigen tekst of logo

Maak uw memory stick nog persoonlijker door deze te bedrukken met een logo of een leuke tekst. Zo zullen klanten uw relatiegeschenk nog meer waarderen, maar nog belangrijker ze zullen uw merk of bedrijf waarderen! De geschenken helpen u bij het versterken van uw imago. Al helemaal wanneer klanten denken dat u dit speciaal voor hun doet. Als u de perfecte USB stick heeft gevonden voor uw relaties of personeel, dan kunt u op de pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.