• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Wijnkisten
Wijnkisten

Wijn kisten bedrukken

Hieronder vind je een groot aanbod aan verschillende wijn verpakkingen en accessoires. Deze accessoires maken het genieten van een wijntje nog leuker voor uw relaties. Bekijk hieronder het volledige aanbod en vindt de perfecte wijn accessoire voor uw bedrijf. 

Producten

Kurkentrekkers en wijnkistjes bij uw wijnen

Kurkentrekkers, wijnkistjes, kelnermessen, wijnopeners en wijnsets. In deze categorie vindt u de meest uiteenlopende wijn en drankaccessoires als relatiegeschenk. Van luxe tot eenvoudige kurkentrekkers, allemaal zijn ze te bedrukken of graveren met uw logo of tekst. Ook leuk om aan een kerstpakket toe te voegen.

Kurkentrekkers graveren

Tijd voor een feestje? Doe een gegraveerde kurkentrekker cadeau! Uw relatiegeschenk wordt vanaf nu geassocieerd met een gezellige en feestelijke avond. De kurkentrekkers van Zintuig.nl zijn er in verschillende soorten en prijscategorieën. Een eenvoudig kelnermes of een elektrische flessenopener wij bedrukken of graveren het met uw logo of tekst.

Drankaccessoires

Naast kurkentrekkers, vind je in ons assortiment ook verschillende drankaccessoires om het feest helemaal compleet te maken. Zo kunnen wij cocktail stirrers of sappers voorzien van uw logo of tekst. Kortom alles voor een feestelijke avond kunt u laten bedrukken bij Zintuig.nl.

Bekijk het volledige assortiment online en bestel direct!


Heb je vragen of speciale wensen, twijfel dan niet en neem contact op met één van onze medewerkers.