• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kerstballen - kerstartikelen - kerstpakketten
Kerstballen - kerstartikelen - kerstpakketten

Verschillende kerstartikelen of kerstballen bedrukken met uw logo . . . dat gaat jaren mee!?

Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw kerst wens. De beste kerstbal bedrukkking die er te vinden is, en voor de laagste prijs!

Producten

Maak kerst nog specialer met een origineel kerstcadeau voor uw personeel en relaties!


Het is altijd weer lastig om weer een leuk kerstgeschenk te bedenken voor al uw personeel en relaties. Als bedrijf wilt u graag iets origineels geven waar uw personeel en relaties ook echt iets aan hebben en lang plezier van hebben. Om het voor u ieder jaar iets makkelijker te maken om een keuze te maken hebben wij een ruim assortiment aan kerstartikelen. Alle kerstartikelen kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap zodat u ook tijdens de feestdagen bij uw personeel en relaties bent. Speciaal voor u hebben wij een overzicht gemaakt van onze kerstgeschenken die u kunt laten bedrukken. 

 

Bedrukte kerstballen. Aan wie kunt gaat u ze weggeven?

Laat je fantasie de vrije loop. Kerstballen bedrukken zet je creatieve brein op scherp. Het leuke aan bedrukte kerstballen is dat je ze helemaal zelf kan personaliseren. Je kunt de bedrukte kerstballen in je eigen kerstboom hangen, maar ook als cadeau geven.

Niets is zo leuk als kerstballen bedrukken voor al je medewerkers. Fantastisch leuk alternatief voor de kaasstengels die elk jaar in het kerstpakket zitten. Met bedrukte kerstballen laat je een herinnering achter aan jouw bedrijf. De kerstballen verschijnen elk jaar weer met kerst. De herinnering aan jouw bedrijf zal niet meer wegvagen.

Ook kun je de bedrukte kerstballen aan een goede kennis of een familielid geven. Op cadeautjesavond is het leuk om iets persoonlijks weg te geven. Voor de ontvanger is het leuk om iets te ontvangen waar jij energie in hebt gestoken. De ander voelt zich gewaardeerd. Een betere kerstsfeer kun je niet krijgen!


Kerstmutsen laten bedrukken

Een bedrukte kerstmuts is een leuk artikel rond de kerstdagen. Het is een leuk geschenk om te geven bij een bedrijfsuitje of een kerstborrel op het kantoor. Kerstmutsen zijn ook een ideaal geschenk om weg te geven aan uw klanten die een aankoop doen bij u in de winkel. Onze kerstmutsen zijn in verschillende kleuren, maten en modellen leverbaar. U kunt een bedrukte kerstmuts ook gemakkelijk combineren met andere kerstacties. Een kerstmuts is goedkoop te bedrukken en is leverbaar binnen 5 – 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. 


Kerstcadeaus voor op tafel

Tijdens de feestdagen wordt er altijd heerlijk uitgebreid gedineerd met familie of vrienden. De tafel wordt helemaal opgedoft met leuke versieringen en kaarsen. Als bedrijf kunt u hier gebruik van maken door middel van leuke geschenken te geven die gebruikt kunnen worden tijdens het dineren. Wat dacht van bijvoorbeeld heerlijk ruikende kaarsen of leuke kerstmokken die bedrukt zijn met uw bedrijfslogo of uw persoonlijke boodschap. Iedereen aan tafel ziet uw bedrijfslogo en associeert uw bedrijf door de gezelligheid tijdens het dineren met positief gevoel. Bovendien geeft u uw relaties een kerstcadeau waar ze echt iets aan hebben. Onze kerstcadeaus zijn goedkoop te bedrukken en ook leverbaar in kleine oplages. De levertijd is ongeveer 5 tot 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. 


Luxe relatiegeschenken voor de kerstdagen

Om uw personeel en relaties echt een origineel kerstgeschenk te geven kunt u een kijkje nemen bij onze relatiegeschenken voor kerst. Wat dacht u van bijvoorbeeld wijngeschenken of een heerlijk verwenpakket? Wij hebben veel luxe artikelen waarmee u al uw personeel en relaties blij kunt maken. Onze luxe kerstgeschenken gaan van spelpakketten naar luxe pennen naar gereedschapsets. Al onze artikelen kunt u laten bedrukken in meerdere kleuren met uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap.