• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kerstballen - kerstartikelen - kerstpakketten
Kerstballen - kerstartikelen - kerstpakketten

Gepersonaliseerde kerstbal met jouw logo

Laat jouw logo jarenlang schitteren op onze gepersonaliseerde kerstballen! Stuur je logo naar ons en ontvang gratis een digitaal voorbeeld. Je kunt je logo uploaden bij elk artikel en jouw voorkeuren aangeven. Kies het artikel en deel je kerstwens met ons. Geniet van de beste kerstbal bedrukking voor de laagste prijs!

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Bedrukte kerstballen maken kerst nog specialer!

Het blijft een uitdaging om elk jaar weer een leuk kerstgeschenk te bedenken voor al je personeel en relaties. Als bedrijf wil je graag iets origineels geven waar zij echt iets aan hebben en lang plezier van zullen hebben. Om het jou elk jaar iets makkelijker te maken om een keuze te maken, bieden wij een ruim assortiment aan kerstartikelen. Je kunt naast kerstballen ook andere kerstartikelen laten bedrukken met jouw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, zodat je ook tijdens de feestdagen top of mind bent bij je personeel en relaties. Speciaal voor jou hebben we een overzicht gemaakt van onze kerstgeschenken die je kunt laten bedrukken.

Een kerstbal met logo. Aan wie ga jij ze weggeven?

Laat je creativiteit de vrije loop. Kerstballen bedrukken prikkelt je fantasie. Het mooie aan bedrukte kerstballen is dat je ze helemaal zelf kunt personaliseren. Hang de bedrukte kerstballen in je eigen kerstboom, of geef ze als cadeau.

Niets is zo leuk als kerstballen bedrukken voor al je medewerkers. Een fantastisch leuk alternatief voor de standaard kaasstengels die elk jaar in het kerstpakket zitten. Met bedrukte kerstballen laat je een blijvende herinnering aan jouw bedrijf achter. De kerstballen komen elk jaar weer terug met Kerst. De herinnering aan jouw bedrijf zal niet meer vervagen.

Je kunt de bedrukte kerstballen ook aan een goede kennis of een familielid geven. Op cadeautjes avond is het leuk om iets persoonlijks weg te geven. Voor de ontvanger is het leuk om iets te krijgen waar jij energie in hebt gestoken. De ander voelt zich gewaardeerd. Een betere kerstsfeer kun je niet krijgen!

Kerstmuts bedrukt

Een bedrukte kerstmuts is een leuk artikel rond de kerstdagen. Het is een perfect geschenk om te geven bij een bedrijfsuitje of een kerstborrel op kantoor. Kerstmutsen zijn ook ideaal om weg te geven aan je klanten die een aankoop doen in je winkel. Onze kerstmutsen zijn leverbaar in verschillende kleuren, maten en modellen. Een bedrukte kerstmuts kun je ook gemakkelijk combineren met andere kerstacties. Een kerstmuts is voordelig te bedrukken en is leverbaar binnen 5 – 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef.

Kerstcadeaus voor op tafel

Tijdens de feestdagen wordt er altijd heerlijk uitgebreid gedineerd met familie of vrienden. De tafel wordt helemaal opgedoft met leuke versieringen en kaarsen. Als bedrijf kun je hierop inspelen door leuke geschenken te geven die gebruikt kunnen worden tijdens het dineren. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk ruikende kaarsen of leuke kerstmokken die bedrukt zijn met jouw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap. Iedereen aan tafel ziet jouw bedrijfslogo en associeert jouw bedrijf door de gezelligheid tijdens het dineren met een positief gevoel. Bovendien geef je je relaties een kerstcadeau waar ze echt iets aan hebben. Onze kerstcadeaus zijn voordelig te bedrukken en ook leverbaar in kleine oplages. De levertijd is ongeveer 5 tot 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef.

Luxe relatiegeschenken voor de kerstdagen

Om je personeel en relaties echt een origineel kerstgeschenk te geven, kun je een kijkje nemen bij onze relatiegeschenken voor kerst. Denk bijvoorbeeld aan wijngeschenken of een heerlijk verwenpakket. Wij hebben veel luxe artikelen waarmee je al je personeel en relaties blij kunt maken. Onze luxe kerstgeschenken variëren van spelpakketten naar luxe pennen naar gereedschapsets. Al onze artikelen kunnen worden voorzien van een persoonlijke boodschap of bedrijfslogo.