• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Auto - fiets - tools - lampjes
Auto - fiets - tools - lampjes

Gifts en gadgets voor in het verkeer of in de gereedschapskist met of zonder opdruk.

Of je nu op zoek bent naar praktische geschenken voor in de auto of de fiets, of handige tools voor in de gereedschapskist, bij ons vind je altijd iets passends. Van een eenvoudige ijskrabber tot een rolmaat met jouw logo, en van een veiligheidsvest tot afbreekmesjes - al deze items zijn ruim op voorraad en kunnen snel en effectief worden bedrukt. Nooit te duur, altijd snel geleverd, en een gratis drukproef is bij ons standaard.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Auto en fiets artikelen bedrukken: de vele mogelijkheden

Relatiegeschenken zijn er in allerlei soorten en maten, aangepast aan de branche waarin je actief bent. Als jouw bedrijf zich in de automotive of fietsbranche bevindt, overweeg dan het bedrukken van auto- of fietsartikelen om als geschenk te geven aan je zakelijke relaties. Van USB-opladers voor in de auto tot bedrukte fietstassen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Automotive relatiegeschenken voor elk budget

Als je in de autobranche werkt, bieden wij een breed scala aan auto gerelateerde geschenken. Kies uit items zoals een ijskrabber met handschoen, een veiligheidshamer, een compleet veiligheidspakket voor in de auto, een hobbymes, een veiligheidsvest, een zaklamp, of zelfs een paraplu om in de auto te bewaren. Ongeacht je budget, je vindt altijd een geschikt cadeau voor je relaties.

 Fiets relatiegeschenken met uitgebreide opties

Voor de fietsliefhebbers bieden wij eveneens een breed scala aan mogelijkheden voor relatiegeschenken. Je kunt kiezen uit een divers aanbod zoals bedrukte fietstassen, fietsbellen, bandenplaksets, fietslampjes, bagagedragerkussens, en zadelhoezen. Overweeg ook om een compleet pakket met fietsgerelateerde geschenken samen te stellen, waardoor je relaties een uitgebreid pakket ontvangen vol nuttige en plezierige items.

Personalisatie en bedrukkingsopties

Bij het bestellen van relatiegeschenken voor in de auto of voor op de fiets heb je de keuze om deze te laten bedrukken. Het bedrukken van relatiegeschenken kan het bereik van je organisatie aanzienlijk vergroten en is een effectieve manier om je merk te promoten. Of je nu kiest voor een logo, een slogan, een afbeelding, of een korte tekst, wij bieden diverse bedrukkingsopties die aansluiten bij jouw behoeften en de gekozen artikelen.

Eenvoudig bestellen en klantenservice

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons uitgebreide assortiment aan automotive en fiets relatiegeschenken? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Het bestellen van de gewenste artikelen is eenvoudig en je kunt direct de kosten berekenen voor de gewenste bedrukking en hoeveelheden. Als je liever persoonlijk advies wenst of vragen hebt, staat onze klantenservice klaar om je telefonisch of via e-mail te ondersteunen.

Ontdek de veelzijdigheid en de voordelen van onze op maat gemaakte relatiegeschenken voor in het verkeer of voor je gereedschapskist en maak een blijvende indruk op je zakelijke relaties.

Je kunt ons bereiken via:

E-mail: sales@zintuig.nl

Telefoon: +31(0)35-6956000

Chat: Zopimchat op onze website