• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Beauty cases & toilettassen
Beauty cases & toilettassen

Toilettassen met je logo bedrukken is echt een slimme zet! 

Ze zijn altijd zichtbaar, super handig en staan prominent in elke badkamer, op vakantie of onderweg. Als je iets doet in de beauty- of verzorgingssector, dan is de connectie met je logo zo gelegd. Al sinds 1999 bedrukken we toilettassen, dus aan ervaring geen gebrek. We bieden je een breed assortiment, topkwaliteit, uitstekende service en de beste prijzen. Dat is wat we jou beloven!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Toilettassen bedrukken

Op een unieke manier reclame maken? Laat toilettassen bedrukken

Wil je eens iets anders dan de gebruikelijke posters en flyers om reclame te maken voor je bedrijf? Er zijn zoveel meer creatieve manieren om jouw bedrijf in de spotlight te zetten. Een slimme zet? Laat toilettassen bedrukken met jouw logo of boodschap. Hier lees je waarom dit zo'n goed idee is.

Waarom een bedrukte toilettas jouw nieuwe promotietool is

Bijna iedereen heeft wel een of meerdere toilettassen thuis liggen. Misschien gebruik je ze dagelijks, of alleen als je op reis gaat. Hoe dan ook, een toilettas is een praktisch item waar iedereen blij mee is. Stel je voor dat jouw bedrijfslogo of een leuke boodschap op zo'n veelgebruikt item staat. Overal waar die toilettas heen gaat, gaat jouw merk mee. En dat is precies wat je wilt, toch?

Het unieke van bedrukte toilettassen

Wat bedrukte toilettassen zo bijzonder maakt, is dat ze niet alledaags zijn. Het is waarschijnlijk dat veel mensen nog nooit een toilettas met een bedrijfslogo hebben gezien. Dat maakt jouw bedrukte toilettas een echte blikvanger. En dat extra beetje aandacht? Dat kan net het verschil maken voor het bereik van jouw reclamecampagne.

Geef een toilettas cadeau

Een toilettas met jouw logo erop is niet alleen een geweldig promotieartikel, maar ook een fantastisch cadeau. Of je ze nu aan klanten of medewerkers geeft, iedereen is blij met een praktisch en mooi cadeau. En het leuke is: telkens als ze hun cadeau gebruiken, denken ze even aan jou. Dat bouwt een band op.

De veelzijdigheid van bedrukte toilettassen

Bij het bedrukken van toilettassen heb je volledige vrijheid in je keuze. Ga je voor een simpele tas met alleen je logo, of kies je voor een opvallend design met een pakkende boodschap? Alles kan. Het belangrijkste is dat het past bij jouw bedrijf en bij de boodschap die je wilt uitdragen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en ons aanbod van te bedrukken toilettassen? Neem dan snel een kijkje op onze website en ontdek hoe eenvoudig je online jouw toilettassen kunt laten bedrukken bij.