• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Mepal
Mepal

MEPAL handig, duurzaam en goed. Uit Nederland!

De producten zijn te herkennen aan doordachte oplossingen, functionele en tijdloze uitstraling en eigentijds design en.... te bedrukken met uw logo!

Duurzame producten die een leven lang meegaan.

De meeste producten zijn gemaakt van 100% recyclebaar plastic.

De roots liggen in Nederland en de meeste producten worden daar gemaakt.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Mepal is het slimme, handige en innovatieve merk voor thuis en onderweg.

Mepal zorgt ervoor dat genieten van belangrijke momenten in het leven gemakkelijk wordt. De Lunchpot is ideaal voor thuis, onderweg, bij een picknick of tijdens een dagje uit en is er in verschillende soorten en maten. Bijzondere highlights in de PF collectie zijn de Cirqula multi-bowl en Lunchpot range. De Cirqula is een allrounder in de keuken met een complete gebruikscirkel. Hij kan in de vriezer, magnetron (zonder deksel) en ziet er fantastisch uit op tafel. Hij is lekvrij, BPA-vrij en gemaakt van onverwoestbaar materiaal.

MEPAL een top merk met innovatieve producten.

Mepal heeft een sterke staat van dienst op het gebied van zowel innovatie als design en heeft talloze toonaangevende designprijzen gewonnen. Het merendeel van de Mepal-productenwordt gemaakt van 100% recyclebare materialen en de meeste producten worden in Nederland gemaakt. Klanten kunnen onderdelen nabestellen om de levenscyclus van hun producten te verlengen en de producten zelf helpen voedselverspilling te verminderen doordat het gebruik van verpakkingen voor eenmalig gebruik, zoals plastic zakken en bekers en flessen voor eenmalig gebruik, wordt geëlimineerd.