• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bloemen planten & bloembollen
Bloemen planten & bloembollen

Bloemen, planten & bloembollen met opdruk, dat is b(l)oeiend zaken doen!

Bloemen houden van mensen, dat weten we allemaal. Maar wist je dat dat ook geldt voor planten, bollen en al het andere groen?

We leveren ze in alle vormen en maten, groot, klein, dik en dun. Met een plantje, bloembol of bloemetje geef je niet zo maar iets, je geeft aandacht!

We bedrukken bloembollen, plantjes en al het andere groen natuurlijk ook, dan tover je gegarandeerd een glimlach bij de ontvanger op de mond.

Stel ons de vraag en wij doen graag een voorstel voor jouw bedrukte bloembol, plantje, potje of bloemetje.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Kruidentuintjes bedrukken, bloempotjes met logo, dat is leuk!

Wil jij je klanten vertellen dat ze met jou bloeiende zaken kunnen doen? Denk aan bloembollen, plantjes en ander groen! Of wat dacht je van bakjes zaad, bloembollen, kruiden op bloemetjes? Superleuk om zo op het bureau van je klanten te komen, uiteraard bedrukt met je logo in een leuk doosje.

Bloemen houden van mensen!

En bloembollen houden ook van mensen, en je klanten houden van jou. Dan is een bloemetje op zijn tijd wel een goed idee. Zo creëren de planten een dubbel gevoel, fijn dat je aan me denkt en wat leuk om er naar te kijken. Alle bloemen en planten, zaden en kruiden die wij leveren kunnen verpakt worden in leuke doosjes, en overal kan je logo op!

Een ruime keuze!

Bloemen en planten voorzien van je logo, je adresgegevens en je voorstel aan je klanten is natuurlijk hartstikke leuk. Daarnaast is het ook milieuvriendelijk, ecologisch verantwoord, en straalt een bewuste promotie uit. Op een leuke manier breng je het bedrijf onder de aandacht bij de klanten en het leuke is een bloemetje of een kruidentuintje blijft natuurlijk heel erg lang op het bureau staan.

Kruidentuintjes bedrukt met logo, al vanaf 25 stuks!

We kennen de kruidentuintjes van de Albert Heijn als weggevertje bij de boodschappen. Om zo leuk te zijn hoef je geen multinational te zijn, dat kan jij ook. Kruidentuintjes met zaden voor klavertjes vier of peterselie of andere leuke bloemetjes verkopen we al vanaf 25 stuks. Zo worden je klanten continu herinnerd aan je groene boodschap.. Kruidentuintjes met zaden voor klavertjes vier of peterselie of andere leuke bloemetjes verkopen we al vanaf 25 stuks.

Als het gaat om bloembollen voor je bedrijf dan hebben wij ruime keus. Een doosjes er omheen kan in alle vormen en maten. Of wat dacht je van plantjes of kruiden? Sinds de promotie van het kruidentuintje bij de Albert Heijn neemt deze promotie grote vlucht, en niet voor niets, het is geweldig, lekker groen en hartstikke leuk.