• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Gerecycled papier
Gerecycled papier

Gerecycled papier

In de westerse wereld wordt veel papier gerecycled we hebben allemaal thuis een papierbak. Dit papier vormt een basis van gerecycled papier. Zo gebruiken wij minder nieuwe grondstoffen, is er minder afval, minder energie en waterverbruik. Veel van het papier wat wij gebruiken is FSC gecertificeerd.

En in tegenstelling tot het bruine hergebruikte papier is tegenwoordig het gerecyclede papier is net zo wit als sneeuw. Bovendien gebruiken wij bij het bedrukken van het papier niet-milieubelastende inkten. Een fijne bijkomstigheid.

Naast bedrukbare gerecycled papier, bedrukken wij ook bamboe relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje. Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Groen is nu

Stel jij niet meer uit, en wacht jij niet meer af? Is groen de toekomst? Nee, groen is nu! Want als wij een groenere toekomst willen, moeten we nu beginnen. Laten we samen verduurzamen, of zoals wij het noemen ''Zintuig''. En wij maken het ook nog eens heel makkelijk, want al ons drukwerk is duurzaam. Van jouw briefpapier, jouw visitekaartjes en enveloppen, tot jouw op maat gemaakte dozen en roll-up banners. Duurzaam in iedere vezel. Dat is wat Zintuig is. En jij nu ook! Stel je eens voor hoe je jouw klanten, medewerkers of zakelijke partners kunt verrassen met milieuvriendelijke en duurzame relatiegeschenken gemaakt van gerecycled papier. Onze gerecyclede papier geschenken zijn niet zomaar cadeaus; ze zijn een uiting van jouw toewijding aan duurzaamheid en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Gerecycled papier relatiegeschenk

Waarom zou jij overwegen om onze gerecyclede papier relatiegeschenken te kiezen? Onze geschenken worden vervaardigd uit hoogwaardig gerecycled papier, waardoor ze niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook een tweede leven geven aan materialen die anders als afval zouden worden beschouwd. Of het nu gaat om gepersonaliseerde gerecyclede notitieblokken, eco-vriendelijke schrijfwaren, herbruikbare papieren tassen of duurzame agenda's, onze collectie biedt diverse opties die duurzaamheid en bewust consumeren omarmen.

Gerecycled papier bedrukken

Gerecyclede papier geschenken zijn niet alleen goed voor de planeet, maar ook een uiting van jouw milieubewuste waarden. Ze bieden niet alleen praktische voordelen, maar ook een manier om de waardering voor duurzaam leven te delen en te vieren. Het personaliseren van deze geschenken met jouw bedrijfslogo voegt een persoonlijke en bewuste touch toe.

Gerecycled papier relatiegeschenken

Kortom, onze gerecyclede papier relatiegeschenken zijn een groene keuze voor jou als bedrijf die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Ze bieden een milieuvriendelijke en verantwoorde manier om jouw waardering te tonen aan jouw klanten, medewerkers of partners, terwijl ze ook bijdragen aan het verminderen van de vraag naar nieuwe grondstoffen. Bedankt voor jouw aandacht, en we kijken ernaar uit om jou te helpen bij het selecteren van de perfecte gerecyclede papier relatiegeschenken die passen bij jouw duurzame waarden en die bijdragen aan een schonere en groenere toekomst.