• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Reiskussens
Reiskussens

Reiskussens bedrukken, ideaal voor een fijne nachtrust tijdens het vliegen!

Een reiskussen is het ideale promotieartikel voor een luchtvaartmaatschappij maar ook voor een bedrijf die in een branche werkt waar veel gevlogen wordt. Denk bij voorbeeld aan een reisbureau. Met een bedrukte reiskussen zorg je naast een goede nachtrust ook voor een een leuke reclame voor jouw merk. Een reiskussen bedrukken wij met 1 kleur of in full colour, net wat jij wilt. Neem contact op met ons voor meer informatie of kijk zelf even rond!

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Waarom reiskussens bedrukken?

Een bedrukt reiskussen garandeert niet alleen een comfortabele rust voor onderweg, maar biedt ook een opvallende reclamemogelijkheid. Elk bedrukt reiskussen dat door jouw klanten of medewerkers wordt gebruikt, dient als een mobiel reclamebord dat de aandacht trekt van medereizigers.

Diverse bedrukkingsmogelijkheden

Bij Zintuig.nl bedrukken we reiskussens in één kleur of in full colour, afhankelijk van jouw wensen en ontwerp. Of het nu gaat om een logo, een slogan of een volledige afbeelding, we zorgen ervoor dat het resultaat professioneel en aantrekkelijk is.

Ideaal voor elk type reis

Reiskussens zijn niet alleen nuttig voor vliegreizen. Ze zijn ook ideaal voor lange busritten, treinreizen of zelfs roadtrips. Met een comfortabel reiskussen geef je jouw relaties de mogelijkheid om onderweg uit te rusten, wat bijdraagt aan een betere reiservaring.

Bestel gemakkelijk en snel

Ontdek ons assortiment reiskussens op Zintuig.nl. Kies het model dat het beste bij jouw bedrijf past, en wij helpen je graag met het personaliseren ervan. De kosten zijn eenvoudig te berekenen op onze website, en je kunt direct een bestelling plaatsen. Heb je behoefte aan persoonlijk advies of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, en ons team staat klaar om je te helpen.

Met bedrukte reiskussens bied je niet alleen comfort, maar ook een blijvende herinnering aan jouw merk.