• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Tarwe stro
Tarwe stro

Tarwe of tarwestro

Tarwestro is eigenlijk afval van het oogsten van graan. Normaliter werkt dit afval verbrand of aan de koeien gegeven maar nu is het een nieuwe fijne duurzame grondstof. En omdat tarwe elk jaar groeit en voor andere dingen wordt gebruikt een bijna onuitputtelijke bron. Het tarwestro wordt als hoofdbestanddeel gemengd met een beetje duurzaam en of gerecycled plastic en zo ontstaat een heel nieuw materiaal. Relatiegeschenken van tarwestro zijn vaak herkenbaar aan de kleine spikkeltjes in het materiaal, dit zijn de kleine stukjes tarwe. De grondstof tarwestro is net zoals alle andere relatiegeschenken zeer goed te bedrukken of te graveren. Naast onze bedrukbare tarwe of tarwestro producten, bedrukken wij ook relatiegeschenken van het materiaal kurk. Neem gerust een kijkje.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Tarwe en Tarwestro relatiegeschenken

Stel je eens voor hoe jij je klanten, medewerkers of zakelijke partners kunt verblijden met milieuvriendelijke en innovatieve relatiegeschenken gemaakt van tarwe en tarwestro. Onze tarwe- en tarwestro-geschenken zijn niet zomaar cadeaus, ze zijn een uiting van toewijding aan duurzaamheid en het verminderen van afval.

Waarom zou je overwegen om onze tarwe- en tarwestro relatiegeschenken te kiezen? Onze geschenken zijn vervaardigd uit tarwe en tarwestro, natuurlijke materialen die biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar zijn.

Tarwe en Tarwestro bedrukken 

Of het nu gaat om milieuvriendelijke tarwevezel mokken, duurzame tarwe penhouders, of stijlvolle tarwestro lunchboxen, onze collectie biedt een breed scala aan opties die zowel functioneel als milieuvriendelijk zijn. Tarwe- en tarwestro-geschenken zijn niet alleen goed voor de planeet, maar ook een uiting van je milieubewuste waarden. Ze bieden niet alleen praktische voordelen, maar ook een manier om de waardering voor duurzaam leven te delen en te vieren.

Tarwe en Tarwestro schenken 

Het personaliseren van deze geschenken met je bedrijfslogo voegt een persoonlijke en bewuste touch toe. Kortom, onze tarwe- en tarwestro relatiegeschenken zijn een ecologische keuze voor bedrijven die streven naar duurzaamheid. Ze bieden een milieuvriendelijke en verantwoorde manier om je waardering te tonen aan je klanten, medewerkers of partners, terwijl ze ook bijdragen aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Bedankt voor je aandacht, en we kijken ernaar uit om je te helpen bij het selecteren van de perfecte tarwe- en tarwestro relatiegeschenken die passen bij uw duurzame waarden en die bijdragen aan een schonere en groenere toekomst.