• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Onderzetters, placemats, tafel accessoires
Onderzetters, placemats, tafel accessoires

Onderzetters bedrukken met je eigen logo

Ben jij opzoek naar onderzetters waar er een paar zijn die met het milieu te maken hebben? Dan is onze assortiment perfect voor jou. De onderzetters zijn leuk, handig en bedrukbaar.

Als jij je idee hierop wilt uitoefenen, is dat mogelijk. Stuur je idee en wij maken gratis een digitaal ontwerp voor jou. Naast onze goedkope bedrukbare onderzetters verkopen wij ook leuke bedrukbare snijplanken

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Onderzetters, leuke relatiegeschenken!

Onderzetters zijn leuke en handige relatiegeschenken. Ze kunnen een echte huisstijldrager zijn op kantoor, of ervoor zorgen dat je je bedrijfsstijl doorvoert naar de mensen thuis. Onderzetters zijn altijd goed in het zicht van de mensen. Onderzetters worden gebruikt op de tafel, ze zorgen ervoor dat er geen kringen op de tafel komen. Hierdoor hebben zij vaak een prominente plek op de tafel. 

Onderzetters bedrukken en bestellen 

Bij Zintuig kan je de verschillende onderzetters volledig laten bedrukken aan de hand van je eigen wensen. Je kan ze laten bedrukken met een opdruk, of je kan ze in full-colour laten bedrukken. Door de onderzetters te laten bedrukken kan je ervoor zorgen dat de ontvanger constant aan je bedrijf denkt als zij de onderzetters gebruiken. Het bestellen van de onderzetters naar keus kan je heel eenvoudig op de website doen. Je kan de prijs berekenen voor de gewenste onderzetter met of zonder bedrukking. Als je vragen hebt of advies verlangt, dan kan je altijd contact opnemen. 

Onderzetters zijn leuke relatiegeschenken

Onderzetters zijn goede huisstijldragers. Dit soort relatiegeschenken zijn altijd goed in het zicht van je doelgroep. Onderzetters worden erg vaak gebruikt om kringen op tafels te voorkomen. Aan tafel gaan was nog nooit zo leuk. Een mooi dienblad, servetringen of kleurige placemats. Bij Zintuig vind je al je relatiegeschenken!